• geç bile kalındı. bu sığırlar için daha önceden önlem alınmalıydı. üç kuruş paraya çakar satın alıp uyanıklık yapan tüm denyoları plakaları ile birlikte anında bildirmeliyiz. eskiden polis denetlemiyordu ama bu sefer süleyman soylu'dan gelmiş talimat, genelge tüm emniyet müdürüklerine ulaşmıştır. artık mecburen denetleyecekler. oh be.
  • zannetmiyorum olacağını sadece gaz alma bi çakarlıya yol verme bakalım seni bariyerlere yapıştırıyor. yetmedi, seni durdurup, “sen kimsin bana yol vermiyorsun” demeleri” yetmedi polisi çağırmaları vs.. hangi birini söyleyeyim.

    evet bariyerlere yapıştım en sağ şeritte yolumda giderken bu çakarlı beyaz bmw 520 emniyet şeridine dalmak için soldan üzerime doğru geldi anca bariyerlere vurararak kaçabildim plaka falan alamadık kaçtı gitti.

    polislere şu anda laf bile söylenmiyor en ufak şeyde ohal var diyorlar. anladın sen onu.
  • tem olsun, diğer ana arterler olsun o kadar kamerayla donatılmış yol ve emniyet şeridi varken gördüklerimizin ziyadesini görüp bilen emniyetin ve ilgili kurumların artık bir an önce acele edip hayata geçirmesi gereken karar.

    ama bizim denyolar durur mu, yapıştırmış cevabı. (buradan sonrasını bilemiyorum inşallah bir açık bulup başka bir yönteme başvuramazlar.)
  • magandalık karşısında olumlu ancak yetersiz bir eylemdir.

    bunun yerine devletin rüm sivil plakalı araclarından sökülsün çakarlar. makam araçları - ki bence onlarda da gereksiz - ve resmi araçlar haricinde kullanan herkesin aracı bir yıl bağlansın.
  • böyle bir şey olmadığı, herhangi bir talimat veya kararname yayınlanmadığı internette açıklandı.
  • (bkz: yersen)
    (bkz: türkiye'den hollanda düzeyinde yasalara uyum beklenmesi)
  • sevindirici haberdir. hakkıyla uygulanacaksa daha da sevindirecektir.

    o değil de, ben haberde geçen 192 tl'lik komik cezaya takıldım. ota boka vergi koyan devletin bu ve diğerleri gibi trafikte ihlal edilen onlarca kuralı neden ciddi bir gelir kapısına dönüştürmediğini ve trafikte terör estiren bu magandaların ocağına neden incir ağacı dikmediğini anlayabilmiş değilim.

    darısı başına diyebileceğimiz bir diğer konu için ise tıklayınız.

    (bkz: emniyet şeridi ihlali)
  • tahmini sekizinci kez duyduğum, soğudukça ısıtılan haber. uygulanıyor mu bu yasak? hayır.
  • (bkz: çakarlı araçların geçiş üstünlüklerinin iptali)

    aramaya çakar yazsan çıkıyor. o arama tuşu süs değil orada amk.
hesabın var mı? giriş yap