• bir yazar, kişisel gelişim kitapları var.
  • hepsiburada az önce canlı yayında kendisinin söyleşisini paylaştı... ama ne anlatıyo anlamadım... sanırım yazar kendileri... konuştuğu gibi yazıyorsa baya kalın kitap yazmış anlaşılan :d
  • çok şeker, çok pozitif, dünyalar tatlısı insan o. üstelik şimdi bir de (bkz: canyaziyor) nicki ile aramıza katılmış. ne iyi etmiş, iyi ki gelmiş, hoşgelmiş. hürriyetteki yazılarını ve instagram profilindeki paylaşımlarını zaten kaçırmıyordum ancak şimdi burada da sıkı takipçinim haberin olsun. yolumu aydınlatan ışık dolu yazılarını okumayı sabırsızlıkla bekliyorum.

    seni seven bir lilith...
  • arkadaşımın yolladığı bir linkle kendisinden haberdar oldum . kitaplarını henüz okuma fırsatım olmadı . pozitif enerjisi yüksek biri olduğunu fark etmek zor olmasa gerek .
  • üç ay önce hayatıma girdiğinde klasik bir kişisel gelişimci olmadığını biliyordum. youtube kanalındaki birçok videoyu izledim, izledikçe daha çok sevdim. instagramda takibe aldım, yazıştık hatta oradan. tüm sevimliliği ve içtenliğiyle cevap verdi. enerjilerimi dengelemem; kendimle, maneviyatımla, maddiyatımla barışmam, kaynaşmam adına çok faydası oldu videolarının. bu kadar içten, yüce gönüllü ve hayvansever olması onu işinde ustalaştırıyor.

    şifanın eli, aşka yürü, düşle inan yaşa gibi hayatından ve deneyimlerinden yola çıkarak yazdığı kitapları var. ayrıca çocuklar için yazdığı konuşan kedi matu isimli bir eseri de var. matu, can'ın evindeki birçok ev arkadaşından biri.

    onu instagramda ve sözlükte canyaziyor şeklinde bulabilirsiniz.
  • yolumuz kesiştiği için çok mutlu olduğum, farkındalığımı arttıran, dünya tatlısı, mis kalpli, dünyayı ve tüm canlıları seven ama kedi sevdalısı olduğu için daha da bir sevdiğim...
  • bir mucize dilediğim zamanlarda karşıma çıkmıştı. şimdi mucizeyle alakası olabileceğine inanmaya başladım. düşleyip, inanıp, yaşadığımda bana şans getireceğine inandığım bir can.
  • canım can aydoğmuş, yazar, yönlendirir, biraz da eğlenir kişi, kedi dostu. düşle olsun hayal et olsun tarzı işlere kendisini tanıyana kadar saçmalık gözüyle bakardım. düşledin de oldu mu derseniz yoooo henüz olmadı ama kendisi o kadar tatlı ki ne dese kabulümüzdür. *

    zaman zaman hiç olmayacak dertlerin şifası olarak kedi sahiplenin diyor. bazen ulan bunun için doktora git niye bana geliyorsun demekten sıkılıp bari bir kedi kurtulsun diye bu öğüdü veriyor gibi gelmiyor değil. her türlü dinlenilesi, okunası, sevilesi bir zat.
  • güzel meditasyonlar yaptıran cok bilgili hayatın zorluklarını yasamıs birisi. kısacası iyi ki hayatımızdasın!
  • kendisini 1.5 yıldır takip ediyorum aşırı pozitif enerjisi ile hayatı, yaşamayı,tüm canlıları seven güzel ruhuyla kalbimi fethetti,ön görülerini takip etmenizi de şiddetle tavsiye ediyorum zira 2 temmuz tutulmasında neden bu kadar absürt şeyler yaşadığımı anlayamazdım iyi ki varsın can..
hesabın var mı? giriş yap