• alper taşdelen allah belanı versin dediğim vahşettir!
    katil
  • çankaya belediyesi'nin toplama adı altında yaptığı katliamdır.

    belediye başkanlığı ilçenin her yerindeki sağlam kaldırımları, yolları sökeleyip iğne deliğine asfalt dökmekle olmuyor sayın başgan. yazıklar olsun! inşallah bi gün hepinizin başından aşağı sıcak zift dökerler!
  • ulan ben yavru kediye köpeğe birşey olacak diye dokunmaya korkuyorum. orospu çocukları vura vura öldürmüş. ablanın içli ağlayışı da kahretti beni. işyerinde ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. allah sizin belanızı versin.

    ancak "çankaya belediyesi" olduğu ve "kritik yerlere" dokunacağı için sözlükte gündem oluşturacağını sanmıyorum. umarım yanılırım.
  • chp'li belediyeymiş, ilgi görmezmiş. yok öyle bir şey, akp'den hiç haz etmiyorum ama bana kalsa, çankaya sakini olsam, taşı taş üstünde bırakmazdım. haysiyetsiz, şerefsizler. ne suçu var küçücük yavru köpeğin, köpeklerin.
  • ne istiyorsunuz şu hayvanlardan, ağzı var dili yok. zaten her yer beton yığını, yaşayacak yerleri yok. başka hayatlara karşı bu kadar bencil, kibirli olmayı vicdanınız nasıl kaldırıyor.

    o anne köpeğin yüzündeki ifadeyi görünce bile göz doluyor, yaparken nasıl içiniz sızlamadı.

    hangi partinin olduğu önemsiz, bu tip sorunları halkın tepkisi çözüme ulaştırır. hayvanlara merhamet gösteren, saygı duyan o kadar az insan var ki, yetemiyoruz dostlar affedin bizi.
  • chp'li belediye tarafından yapıldığı için ses çıkarılmayacaktır. 45 dakikada 5 entry girilmiş, manidar...
  • ayrıntı isteyen arkadaşlar için elimde fotoları da var kanıt olarak çankaya belediyesi hayvantoplama aracının olay yerinde çekilmiş ancak beceriksizim ve yükleyemiyorum.
    ama olay kısaca şu; özellikle bugünlerde çayyolu ve dikmen civarında çankaya belediyesi ekipleri gözü dönmüşçesine topluyor hayvanları bu son videodaki hayvanlar da bugün yapılan toplamadan kaçmaya çalışırken maalesef belki de kendi yavrusunun ölümüne sebep olmuş bir anne içeriyor ya da ekipler yaptı bilemiyorum..
  • her yerde acı, her yerde umutsuzluk.
    o annenin ürkek duruşundan öncesinde bir problem olduğu belli.
    kesinlikle sessiz kalınmaması gereken bir vahşet, ayrıca alper taşdelen sosyal medyada çok aktif, bence bir kampanya bile başlatılabilir.
  • ankara buyuksehir belediyesi diger semtlerde ne kadar kopek varsa hepsini cankayaya getirmislerdi bir ara.
    boyle olunca 15 e yakin sayida kopek suru olarak gezmeye basladi.
    birgun evin onundeki bos arazide bu kopek surusune yemek veren kadina '' neden goturup evin8n onunde vermiyorsun '' dedim.
    bu hayvanlardan cocuklarimizi zor koruyoruz. hele liderleri tam bir sirtlana benziyor.
  • keşke orospu çocukluğu da parayla satılsada hepiniz ihtiyacınız kadar olanı alsanız. yazıktır günahtır
hesabın var mı? giriş yap