• x postu

    paylaşımda görülen olaydır. kendi halindeki bir esnaf canlı yayındayken, otel işleten komşusu tarafından hakarete uğramış ve tehdit edilmiştir.
    kamera olmasa büyük ihtimal bir de darp edilmiş olacaktı.

    beline bir şekilde herhangi bir silah çeken veya ticaretle biraz uğraşan kendini mafya yerine koyuyor.

    ülkenin her yerinde herkes bir şekilde tehdit ediliyor. güvenlik güçleri masum vatandaşı korumakla yükümlüyken nedense böyle olaylarda göremiyoruz.

    bu adam yarın bir gün o sokakta gece vakti bıçaklansa ne olacak? o saatten sonra adamı hapse atsanız ne olacak ki bıçaklayan da büyük ihtimal ipsiz sapsız, paraya muhtaç bir maşa olacak.

    edit: zamanında depremzededen mikrofon kaçıran haber sunucusu (tuğba södekoğlu) haber yapmaya gelmiş.

    show haber ilk 30. dakikada geliyorlar.
  • olayın öncesi nedir bilmiyorum ancak izlediğim videoya göre şunu söyleyebilirim.

    haklılık payı,
    otel sahibinde %70
    dükkan sahibinde %30 bana göre.

    adam dükkana tehdit etmeye falan gelmiyor, konuşmaya geliyor.
    üstelik youtube'ta canlı yayında olduğunu da bilerek konuşmayı gene de kabul ediyor.

    ben gayet iyi niyetli bir otel sahibi görüyorum.
    dükkan sahibinin neden bu kadar agresif olduğunu da anlayamadım.

    "tatlı dil yılını deliğinden çıkarır."
    bunu öncelikle dükkan sahibine, sonra otel sahibine tavsiye ederim.

    hadi el sıkışın barışın.
    öncelikle de dükkan sahibinin özür dilemesi gerekir diye düşünüyorum.
  • aleni tehdit var. kro haksız.
  • daha önce ''elemanınla haber gönderdi babam'' diyor.. yani haber verilmiş.. elemanı söylemiş, söylememiş esnafa ne.. ülke fazla gergin.. insanlar mutsuz ve huzursuz.. normal şartlarda 2 dk sürüp, çay içilerek sonlanması gereken bir diyalog ne hale gelmiş.. zor işimiz zor..
  • özet: "yasal ihtar çekerim seninle muhatap olmak zorunda değilim."
    muhatap alınmak istiyorsan gelip, "geçmiş olsun zararınızı nasıl tazmin ederim" dersin. oğoğ niye mal sahibine haber verdin demezsin.

    biz sana çok sabrediyoruz diyor bi de :) daha çok insanlık sana çok sabrediyor
  • (bkz: malum ırk)
  • herşeyi geçtim, esnaf arkadaş aşiri itici, bir de ustune çayı feci hopurtediyor. haklıyken haksız duruma düşecek biraz daha uğraşsa.
  • otel sahibine %70 haklılık veren arkadaş neyine o kadar haklılık verdi çok merak ediyorum. bir de açıklama yapmış youtube'da kayıt olduğunu söylemesine rağmen kabul etmiş konuşmayı diye. adamın hareketlerinden kavga çıkartmak istediği aşikar kaldı ki dışarıya çağırması kutuya yumruk atması ve orospu gibi konuşma demesi de kanıt niteliğinde. küçük mafyatik adamlar nedense hakim karşısında dut yemiş bülbüle dönüyorlar.
    insan sarrafları nasıl insan tanıyorlar anlatamam. kanunlar iticilik üzerinden değil kurallar üzerinden yürür.
  • bakırköy'de bulunan bigisayar oyun malzemeleri satan bir esnaf ve otel işletmeci arasında o sırada esnaf canlı yayındayken kayıtlara geçen zannedersem otelin yukarıdan akan su kaçağı yüzünden yaşanan bir tartışma. tehdit, hakaret... esnaf arkadaş işini bilen, iyi bir insana benziyor. bunları yaşaması üzücü.
  • (bkz: #152982802)

    konsol oyun yayınları hakkındaki fikirlerimi zaten yazmıştım ama bu olaya canlı denk gelmedim. zaten bir süredir ufaktan bir sürtüşme vardı aralarında. dükkan önünü kapatan, öne bir şeyler koyan bir vatandaştı bu videodaki az gelişmiş arkadaş. uğraştırıyordu taneri yani.

    bu da bardağı taşıran son olay olmuş belli ki. allahtan kamera açık da bu davar biraz olsun kendine hakim oluyor. kamera olmasa nasıl tehdit edecekti belki de kavga çıkaracaktı.

    bakırköyün polisi de bu videoyu izleyip esnafını sahipsiz bırakacaksa yazıklar olsun. adamı çekersin karakola, sen hayırdır birader buranın muhtarı mısın dersin usulünce (!) adam yaptığına yapacağına pişman olur, daha da bırak dükkanın içine girip davarlık yapmayı, kapısının önünden geçmeye korkar.

    ha bu arada birebirde taner adamı muhtemelen ortadan ikiye ayırır o ayrı. adam kratosun türkiye şubesi amk ama biliyor ki "orospu gibi davranma" diyen o tip bir durumda ilk "orospu gibi davranan" olacak. ya sülalesi toplanacak ya dükkanı falan indirecekler ya da olup olmadık yerde ters bir şey yapacaklar. bu adamın 18 yaşında kızı var bu dükkana gelip gidiyor. efendiliği de bu yüzden...

    edit: polis geldiğinde adam ayrıldı yok demişler. sabıkalı muhtemelen. öyle çıkmazsa şaşırırım yani şu tipin :)
hesabın var mı? giriş yap