• philadelphia eagles tarafindan 2. siradan secilen qb.
  • yeni takım arkadaşı olacak sam bradford hakkında "kendisini pek tanımıyorum sikime kadar yolu var .." minvalinde bir kontra çakarak eagles kariyerine başlamış olan quarterback.

    http://profootballtalk.nbcsports.com/…sam-bradford/
  • caylak sezonuna starter olarak baslayip hic turnover yapmadan ilk iki maci da kazanarak nfl tarihine gecmistir. enteresan bir paye adina dusen ..

    2-0'a tasidi eagles'i bu beklentisiz sezonda.
  • tam nfl'lik bir profil sergileyen, eagles'ımızın, uğruna evi köyü satıp browns'un üstüne yaptığı rookie ve potansiyel franchise qb'i.

    bir kere arkadaş uzun boylu, baby face, zeki, çevik, ahlaklı, beyaz ve sarışın. tam bir promosyon yüzü nfl camiası için, peyton ve brady'nin nasıl ön plana çıkarıldığı, drew brees, phillip rivers, hatta harun rojerler* beylerin bile görmediği pompalamasyonu nasıl bu iki arkadaşın gördüğünü, onları korumak için esnetilen, sündürülen kuralları nfl'i yakından takip edenler iyi bilir. draft'tan 2. sırada seçilip birinci goff'u sürklase etmişsin, hasbelkader ligin köklü takımlarından birinde lige starter başlayıp bir de 2-0 ile laan? dedirtmişsin, hazır ekim ayı da geliyor kanser duyarlılık ayı kapsamında da iyi aile çocuğu imajını cilalamak için cillop gibi bir fırsat gelmiş önüne, bırakır mı bunu amarigan futbolunun kodamanı abiler? bırakır mı goodell? bırakır mı niv jörsi çocuğu?

    sam bradford kazmasını bile sepetledik bu kardeşimiz uğruna. zaten takımın defansı hayvan, hücumu yayvan geçecek bir sezon bu yıl. kafalar rahat, çaylağımız daha da iyi olacaktır. o-line'ımız geçen seneden daha iyi bir de, chip kelly namlı hr gurusu arkadaş gitti, yerine daha bir eyvallahçı doug abi geldi. defansa lions'ın harbaugh biraderler ile yaptığı handshake'leri ile meşhur head coach'u jim schwartz abimiz geldi. bu sene başlıca çekincem giants'ın defans-ofans olarak dehşet bir ekip olması, müzmin sakat romo'nun yerini sağlam bir rookie ile dolduracağı görülen amariganın takımı cowboys ve de geçen sene ehven-i şer olarak grubu lider bitiren skins'in arasından sıyrılıp playoff görmenin mümkün gözükmemesidir.

    yine de güzel başladık, ptt 1.lig t seviyesindeki 2 takımla fikstürün başlaması şans olmuş. bu hafta big ben baba geliyor misafirliğe, ak wents kara wentz burada belli olur.

    winner editi: ceketi de giymiş reyiz :)) (1:42'den başlıyor)
  • bu adamin 15 yasinda falan arkadaslariyla youtube'a koydugu acayip salak bir cope kagit topu atma videosu var. bu adamin su an nfl'de oynayip milyonlar kazanacak olmasi su videoyu gordukten sonra dunyanin en komik seyi:

    https://www.youtube.com/watch?v=_oyjpoyklbe

    (saclari kut one inen dobis cocuk carson wentz)
  • üç maçtır mükemmel bir performans gösteren rookie. bu süre zarfında bir tane bile interception atmayarak da rookie rekorunu kırmıştır. ilk iki maçında zayıf defanslara karşı oynadığı için hala şüpheyle bakılıyordu, ama pittsburgh steelers'ı bile darmaduman etti bu çocuk. bakalım ne olacak.
  • sportif acidan vasat ama taraftarlik bakimindan amerikanin belki de en etesli kitlesine sahip philadelphia sehrinin yeni umudu qb. bazi siteler simdiden kartallarin sonunda kendi peyton manning'ini buldugunu yaziyor. o kadar gaza gelmeye simdilik gerek yok ama iyi isler cikartiyor kerata.
  • bu sene güzel performans gösteriyor, nazar değmesin.
  • bu sene iyiden iyiye vites yükseltmiş qb.

    takımını da kendisiyle beraber yukarı çıkartmış (6-1) ve 7. hafta sonunda eagles'ın playoff'a kalmasına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.

    bu hafta 4 touchdown pasıyla oynadı ve takımını galibiyete taşıdı. hele bir pozisyonda her taraftan sack için gelenler varken aradan öyle bir çıkışı var ki nasıl ayakta kalıp oradan çıktığı takdire şayan.

    https://www.youtube.com/watch?v=ukvzylz5dby
hesabın var mı? giriş yap