• fetö'den nefret eden herkesin yapması gereken durum. zira bugün türkiye'de fetö'ye karşı en az açıklama yapan kişi meral akşener. hatta 15 temmuz'dan sonra da çok uzun bir süre ortadan kayboldu ve bir açıklama yapmadı her konuya bir fikri olan meral hanım.

    edit: yine aşağıda akşenerci fetöcüler bana fetöcü diye çamur atmaya başlamış. fetö'yle en ufak bağlantım varsa bütün görevlerimden istifa eder gider polise teslim olurum, hodri meydan, sen de aynısını yapacak mısın?
  • (bkz: topunuz gelin)
  • "ahahahah olm bari diğer sahte hesaplarından biriyle entry gir ulan, öldür bu hesabı artık yıkık insan" dedirten komik başlıktır.

    bu yüzden insanları engellemeyi sevmiyorum işte. gerzekçe fikirlere gülmek varken onları görmezden gelmeyi niye tercih edeyim ki? hayat böyle bir eğlenceden kendimi mahrum bırakmamı gerektirecek kadar yoğun bir şey değil, olmamalı.
  • fırında kıymalı patatesli oturtma

    malzemeler:

    4- 6 tane patates
    500 gram kıyma
    3- 5 yemek kaşığı sıvı yağ
    1 tane kuru soğan (ince kıyılmış)
    1 yemek kaşığı salça
    2- 3 tane domates (küçük doğranmış)
    bir tutam kıyılmış maydanoz
    2 diş ezilmiş sarımsak
    1 su bardağı su
    tuz
    karabiber

    yapılışı:

    patates oturtma için önce kıymayı sıvı yağda biraz kavurun.

    soğan ve sarımsağını ekleyin bir iki karışım kavrulsun ve salçasını ilave edin.

    ardından domates, maydanoz, baharat ve suyunu katıp kısık ateşte domatesler iyice pişene kadar sote yapın.

    bu arada patatesleri soyun, yıkayın ve oldukça ince dilimleyin, yuvarlak dilimler olacak.

    borcamı bol yağlayın ve patates dilimlerinden bir kat borcama döşeyin, kıyma harcının yarısını patateslerin üzerine yayın sonra tekrar patates dizin.

    ben iki kat kıyma, üç kat patates döşedim ama tek kat kıyma, iki kat (alt ve üstü) patates döşeyip de yapabilirsiniz.

    en üste fırçayla biraz sıvı yağ sürün. borcamın üzerini folyo ile kapatıp patatesler pişene kadar 200 derece fırında pişirin.

    patatesler yumuşayınca üzerini açın biraz kızarsın.

    patates oturtmamız bir iki dakika dinlendirdikten sonra servise hazır olur. afiyet olsun.
  • su troll sicmigi kesin kanit oldu ki, fetönün ipini tutanlar dahil malum kesim meral aksener'den epey tirsiyor arkadas.

    demek ki dogru yolda.
  • dedi fetocularla şöyle bildiriler okuyan harleyci furki.

    furki bak, fetocularla takılırken karı kız bulamadığın için şimdi harley davidson marka kıyafetlerle takılıyorsun biliyorum ama durum fenaysa bişiler yapalım sana. ortaklaşa rusa girelim. durumun içler acısı lan.
  • "fetö'ye karşı en az açıklama yapan kişi"

    yani açıklama yapmış aslında ama az yapmış. yeterince yapmamış, az daha yapaymış iyiymiş, böyle biraz daha konuşaymış tam olacakmış.

    (bkz: faşizm konuşma yasağı değil söyleme mecburiyetidir)
  • furkan'ın sırtını sıvazladı birileri heralde bugün yalamanın şiddetini arttırdı.

    fetö konusunda açıklama istiyorsan yaladıklarının isimleri + fetullah gülen yaz youtube'de gör açıklamaları.
    yiyorsa hüseyin gülerce'ye laf etsene furkan. senelerce hizmet hareketinin liderlerinden diye demeçler veren adamdan bahsediyorum, hani hakkında soruşturma bile açılmayan. feto demeyin, hocaefendi'ye saygısızlık etmeyin diyenlerden, ne istediniz de vermedik diyenlerden, parsel parsel satanlardan bahsetsene.
    bunlardan bahsedemiyorsan bu konuda konuşup çıkıp burada karaktersizliğini afişe edip durma. istersen sen yine yaşa, illa ben yalıyorum diye dilini bize göstermek zorunda değilsin.

    koskoca akademisyensin(!), muhalefete karşı birleşmek gibi geri zekalı bir öneriyi ciddi ciddi yapıyor olamazsın.
  • anasını kimin becereceğini fetullah köpeğinin seçtiği bu yüzden babasını hiç bilmeyen, yaşamdaki en büyük gayesi anasını beceren abilerin analarından sonra kendisini badelemesi olan.
    sırf fetullah tartafından bizzat badelenmek için fetullahın her türlü oluşumunda yer alıp çığırtkanlık yapan anası şu anda kıçını kurtarmak için nesil dincilerin kucağında oynayanların fetullah köpeğine prim yapma çabasıdır.

    bu köpekler (köpek derken aslında o hayvanları kast etmiyorum) badelenmeye doyamadıkları için her devirde hem analarını becerecek, hemde kendilerini badeleyecek gücün peşinde koşarlar.
hesabın var mı? giriş yap