• türk medyası'ndaki genel kanıya göre "merhaba, hava da güzelmiş hahah" kadarcık bir cümlenin yeterli olarak görüldüğü türden bir bombardımandır bu.

    büyük puntolarla anons edilip, 3 saniyelik bir görüntü arka arkaya 124 defa oynatılmazsa tadına tam olarak varılamaz elbette....
  • "...cem yılmaz'dann espriii bombardımanıııı... çapkın komedyen kameralarımıza yanında sevgilisiyle görüntülenince neeee dediiiii..."

    - cem bey dışarı çıkmışsınız bu akşam?
    - evet, birazdan da içeri gireceğiz.

    "amaaağn tanrıığm, bu ne bombardımandı... bu ne güldürü şenliği, bu ne espri yağmuruydu... her bir kahkaha bir pirzolaysa şarküteri açacak kadar olmuştuk... ilahiii cem yılmazdııı... kameralarımızda bir kahkaha tufanı, bir festival vardııı... hebelek de hübelek, güvegüve cüvelektiiiii..."
  • (bkz: televole agzi)
  • - cem bey, bu aralar sizi sahnelerden uzak tutan nedir?
    - akbilim bitti de.

    "...yarabbim bu ne şen bir cümbüştüüüüü... iki saniyelik bir görüntüydüüü, ama elli kere gösterirsek yüz saniye olacaktıııı... ömrümüz boyunca biz bu görüntüye gülecektiiiik. etrafa saçtığımız gülücükler kurşun olup yağıyor, sel olup akıyorduuu... tekrar tekrar izlemek isteyen milyonlar bu görüntülerle coşuyoorlardııııı... kitleler bu espriyle galeyanaaa gelmişlerdiiiii... aman yarabbiydiiii..."
  • - cem bey, siyah bir jaguar almışsınız bu sefer de?
    - kir tutmaz dediler, yıkama parası az olur diye alayım dedim.

    "...bu kadar da olmazdııı! cem yılmaz'ın bize kastı mı vardııı? kahkahalarla ortamızdan çat diye ikiye çatlatmak, kasıklarımız patlayana kadar güldürmek, beyin soğanımızı titretmek mi istiyorduuuu? cem yılmaz sadist miydiiiii, bu espri bombardımanları peki o zaman niyeydiiiiiiii? çoluğu çocuğunun önünde altına kaçıran ana babaların, gülerken takma dişlerini yutan ninelerin, dedelerin hali nice olacaktııııı?

    sıradaki haber: seren serengil'in köpeği kıbılberk kimin bacağını taciiz ettiiiii?"
  • -cem bey uzun bir çekimdi terlediniz?
    -sorma...sucuk gibi olduk ya.. yapıştırırsın hatta etiketi "apikoğlu" diye üstüme.

    dan dan dan dan dan!!!!! televole dış sesinin vurgusuyla: "ilahi cem yılmaz.. sen adamı öldürürsün"
  • - cem bey, boğazınıza yemek kaçtı galiba?
    - öğğğhk boğuluyorum su verin laaan...

    "ilahi cem yılmaz! kendin boğuluyorsun, bizi de mi boğmak istedin? kahkahalar buğday olmuş, biz ise bir biçerdöver... bir hasat şenliğidir gidiyoor, kendimizden geçiyoruuuz. bu güldürü kasırgası, bu şakalar fırtınası içinde insan başka ne yapabilir, soruyoruz sayın izleyiceler?

    sıradaki haber: doğuş, hilal cebeci'nin kalçasındaki et beni için ne dediiii?"
  • *dan* cem yılmaz'dan espri bombardımanıııı!*dan*

    - cem bey ferrari'nin kırmızısından vardı sizde, siyahını neden aldınız?
    - yalnız sıkılıyordu da evde...

    "biz diyeliiim milyonlar, siz diyin milyarlar bu şakalarla coşuyorduuulaarrr.... toplam 3 saniyelik bu röportaj, belki de yıllara bedeldiiii... evire çevireee nasıl uzatabiliiirdiiik... bu kahkaha yağmuru altında, şemsiye açmak olur muyduuuu? ilahi cem yılmaz, yine yapacağını yapmıştıııı... bu şaka tufanına, bu gülücük tayfununa kaptırmıştık kendimiziiii...

    sıradaki haber: seray sever'in göğüsleri neden ayrı eve çıkmak istedileer?"
hesabın var mı? giriş yap