• citibank'ın telefon bankacılığı. karşınıza çıkan kızlar bant kaydeder gibi konuşuyor hatta bir kaç kez bantla konuşuyormuş gibi hissettim.
    - mevduat faiz oranlarımızı öğrenmek ister miydiniz?
    - aylık sigorta priminiz 136 bin lira, vs.
  • (bkz: 444 0 500)
  • citibank'in musterilerine sakasi.

    6 senedir kullandigim, benim talebim olmadan iptal ettikleri atm karti icin bir musteri hizmetleri gorevlisine ulasmamin tam tamina 1.5 saat surdugu cile mekani. yeni karti 6 sene once kullandigim bir adrese gondermisler ustelik.ulasabildigim ve robot olmayan tek departman "kayip/ calinti" hatti ise musteri hizmetlerine baglama ozurlu. kart numaramin iptal edildigi icin sistem tarafindan taninmadigini anlayamayan, once 2e sonra 5e basin, olmadi 3e basin 4e basin diye uyduran elemanlara sahip. bu departmanda calisanlarin sikayet edilmek istenildiginde ise, managerlerinin mudurlerinin olmadigini, soyadlarini verme yetkilerinin de olmadigini soylemeleri de cabasi. ha sari cizmeli mehmet aga, ha citibank'tan aynur *.

    p.s: onlarca deneme sonucunda musteri hizmetlerinin su anki extension'u: 2- 4- 0.
  • belki 40 farklı call center gördüm ancak burayı; çalışma ortamını, dostlukları, kazançları eğlencelerini anlatmak için kelimeler kifayetsiz kalıyor. 20 yıl çalışmayı düşünebileceğiniz bir yerdi eğer halen varolsaydı.
hesabın var mı? giriş yap