• ilkokul ikinci sınıfa giden kızımıza kitap okuma alışkanlığı kazandırmaya çalışıyoruz. hep yayınevinin basmış olduğu asi kızlara uykudan önce hikayeler kitabındaki bir hikayeyi okuyan kızımın kafası oldukça karışmış bir halde eşime ve bana sorular sorması üzerine olayı anladık. çocuk kitabında coy adında ilkokula giden bir oğlan çocuğunun kız olmak istemesi hikayesine yer vermeleri kabul edilemez bir durum bu kitabın acilen toplatılması gerek. destek verirseniz sevinirim.

    görsel
    görsel
    görsel

    yayınevinin twitter adresi: hep kitap

    edit: kitapta herhangi bir yaş sınırlaması veya yaş ibaresi bulunmamaktadır. çocuk kitabı kategorisinde satılmaktadır.

    ikinci edit: lgtb+ bireylerin şiddete ve ayrımcılığa uğramalarına karşıyım fakat çocuk kategorisinde böyle bir kitabın olmaması için elimden geleni yapacağım. çomarlıkla beni suçlayanlar yaş ibaresi bulunmadan direkt çocuk kitapları kategorisinde satılmasını normal karşılayanlar beni linç etmekte özgür.

    son edit: kitabın elimde olmadığını gündeme gelmek için kullandığımı iddia eden yazarlar olmuş buyrun ispatı. görsel
    kitabın üzerinde yaş uyarısı olması olması gerekli 6,5 yaşındaki bir çocuğun bunu okumasında anormallik görmeyenler gerçekten kötüsünüz. kızımıza verdiğimiz kitapları bugüne kadar okuduk inceledik fakat 210 sayfalık bir hikaye kitabında bir hikayeyi atlamamızdan dolayı bizleri kötü ebeveyn olmakla suçlayanlar ve özel mesaj yoluyla küfür edenler aynısını sizlere iade ediyorum.
  • çocuklarınıza kendi okumadığınız hiç bir kitabı okutmayınız. devir o devir.
  • coy ya erkekler tuvaletine ya da engelli çocukların tuvaletine gitmeli diyen zihniyet başlık açmış
  • anladığım kadarıyla gerçek bir hikayeye dayanmaktadır, abd colorado'da aynı isimle böyle bir çocuk gerçekten var hatta belgeseli de çekilmiş.

    https://www.rollingstone.com/…-change-gender-64264/

    (bkz: coy mathis)
  • çocukların bu içeriği okumasını normal karşılayan kişi trollük yapıyorsa hiç komik olmayan durumdur. çocukların pedagojik açıdan böyle içerikleri okuması çocuk dünyalarında içinden çıkamayacakları soruları beraberinde getirir. bu başlığı okuyan başka bir yazarın göndermiş olduğu başka bir alçaklık daha görsel
    çocuklarımızın üzerinden ellerinizi çekiniz.
  • çocuklar büyüdüğünde sizin gibi anlamadığı, bilmediği herhangi bir düşünceye; korkuyla, nefretle yaklaşmasın diye yazılmış bir kitap olabilir.
  • (bkz: based on true story)

    aptallığın lüzumu yok kafasına sıçtığımın sansürcüleri.

    mesajlar üzerine edit: cinsel yönelim ile istismarı bir tutamazsınız. cinsel yönelim, uygun bir lisan ile çocuklara anlatılmalıdır. bunun istismarla ne alakası var?
  • 1 günü daha küfür etmeden bitiremedim çok şükür.

    yayında ve yapımda emeği geçenlerin, onların ailelerinin, selam verenlerin o selamı alanların, baktığı taşın toprağın, o toprağın üzerinde yürüyelenlerin.. selam ve beddua ile..
  • bu kitap bir çocuk kitabı ama hangi yaş için çocuk kitabı? muhtemelen 10-11 yaşındakiler için. transseksüellik kavramından kendisini sikeceklermiş gibi korkan aptal yetişkinler için değil.

    fizyolojisinin ait olduğu cinsten değil de karşı cinsten olmak isteme çocukluktan itibaren ortaya çıkan doğal bir durum. bunu ayıp, ters, pis bir şeymiş gibi göstermeniz çocukları gelecekte sizin gibi homofobik yetişkinler yapıyor.

    ayrıca kitabı okulda zorla okutmuyorlar. almazsın olur biter.

    büyüyün biraz.
  • zaten bir çocuklar kalmıştı özendirilmeyen , onuda yaptılar, hadi gel anlat o meleğe ne nedir niye olmaması lazım,hadi anlat.
hesabın var mı? giriş yap