• constantine hayranı çizgi romanlarını toplamış ve hala the new 52'dan çıkmakta olan yeni seriyi de takip eden birisi olarak çok heyecanlandığım dizi projesidir kendileri. heyecanla bekliyoruz.
  • dizi olan versyonunun fragman sonucu bize keanu reeves abimizin ne kadar güzel bir abimiz olduğunu tekrar ortaya koymuştur.
  • gozlerime inanamayarak fragmanini seyrettigim mustakbel favori dizim. tv'de hellblazer? hem de hakkiyla yapilmis? daha neler...
  • keanu abimizin constantine'i çok güzel bir filmdi. abimiz çok güzel oynamıştı, eski platoniğim rachel weisz çok güzel oynamıştı, tilda swinton ve peter stormare "şahane" oynamıştı. görsel olarak yaratılan en iyi cehennem tasvirini barındıran nefis bir filmdi. filmde yer alan altmetinler şahaneydi. (isa'yı öldüren mızrak olayı olsun, constantine'in kullandığı ıvır zıvırlar olsun, dini göndermeler açısından dolu doluydu. mesela john constantine'in kanatlı şeytanları öldürmek için kullandığı bez parçası hz. musa'nın cübbesindendir.)

    ama bir "constantine filmi" değildi. çünkü john constantine sarışın, sarı trençkotlu, piç bir ingiliz ve her türlü ibneliğin mevcut olduğu bir adam. 3 ayrı şeytana (first of the fallen, second of the fallen, third of the fallen) ruhunu satıp birbirlerine girmesiyle paçayı yırtan, yine first of the fallen'a kutsal suyu kullanarak dönüştürdüğü şarabı içirdikten sonra şarabı tekrar suya dönüştürüp first of the fallen'ın içini yakan bir adam.

    bu dizi ise hem görünüş itibariyle, hem olay itibariyle bir "constantine dizisi".

    fragmanda pek anlaşılmıyor ama constantine'i bir "kahraman" yerine kendisini "i'm a nasty piece of work, chief," olarak tanımlayan bir "anti-kahraman" olarak canlandırırlarsa, çok daha şahane olacaktır.

    potansiyeli olan bir dizi. güzel işler yapsın ki yaratılan en "cool" en "şahane" karakterlerden biri olan john constantine'e doyalım.
  • 2014 versiyonu icin herkesin dizi dedigi fakat imdb.com'un tv movie olarak gosterdigi muhtemelen lost room kadar bile uzun olmayacak tv yapimidir. en azindan lost room icin tv mini series filan diyorlardi. buna tv movie tagini yapistirmislar valla.

    edit: fragmanda da bu sonbahar cumalari demis ama

    edit 2: an itibariyle imdb.com'da da tv series olarak duzeltilmis. sozluk bile yavsak imdb'den daha iyi biliyo lan bundan sonra imdb'ye itibar edenin ben...
  • neden sonbahar dedirten ve yeni başlayacak olan dizidir.insanları neden merak içinde bırakıyorsunuz abicim hiç mi insafınız yok.
  • gelecek sezonun bombası olacak dizi. en azından öyle umuyorum. dracula'yı öncesinden çok sevip dizisiyle biraz hayal kırıklığına uğramıştım. inşallah sonları aynı olmaz.
  • fragmaninda doctor fate gondermesi de barindiran. arada gozuken altin sarisi kask onun kaski.
  • yayınlanan ilk 2 fragmana harcanan parayı göz önüne getirirsek çok sağlam bir geri dönüşü olacağını tahmin etmek zor olmaz. sonu revolution ya da terra nova gibi olursa ulusal dizi sektörüne olan güven giderek sıfırlanır.
  • malum ortamlarda ilk sezonun ilk bölümünü bulabileceğiniz dizi. the flash da bu şekilde oldu ancak kendisini pek beğenmedim. bakalım constantine fragmanda bize empoze edildiği kadar kaliteli bir yapım mı.
hesabın var mı? giriş yap