• dünyanın en zor işlerinden birini yapan insanlardır. gün boyu kocaman bir ağırlıkla gezmek, çöp kutularını karıştırıp kötü koku ve manzaralara maruz kalmak üstelik bunları kimi zaman insanlar yanlarından güle oynaya, tertemiz kıyafetleri ile geçerken yapmak zorunda olmak gibi birçok sorunla başa çıkmak zorundalar.

    hele ki çocuklar... ah onların insanın içini paramparça eden yüzleri...
  • (bkz: geri dönüşüm emekçileri)

    çöp değil, geri dönüştürülebilen malzemeleri topayıp tekrar ekonomiye kazandıran kişilerdir. hem ekonomiye hem de yaşadığımız çevreye pek çoğumuzdan daha fazla fayda sağlarlar.
  • genelde yorgun ve bıkkın gözüken, o kötü kokulara aldırmadan sırtlarındaki yüklerle karda kışta dolaşan o insanlar, biz değer vermesek de yaptıkları işler bizimkinden önemli belki de.
  • bugün sıklıkla yoğurtçu parkında, arada adada, fb maçları sonrasi stadın etrafinda, bir kez erikli plajinda, gezi'de gerçekleştirdiğim eylemleri bu sefer biraz daha yayacağım..

    şöyle ki;
    bugün zuhtupasa mah.'deki evimin bahcesindeki çöpleri sabahleyin acelem olmasına rağmen topladım... en azından bir kısmını.

    bu akşam 18.30-19.00 gibi moda sahili ve yoğurtçu parkı'nda elimde mavi bir poşetle ayni işi icra edeceğim.

    gönüllü olarak çevreye olan duyarlılığı arttırmak adına hep yaptım bunu ve yapmaya da devam edeceğim. öğrencilerime de derslerde anlattığım her daim bu. "çevreye, hayvanlara duyarli olun" !

    bana yardima gelmek isteyenler buradan yazabilir..

    tanım : benimdir.
hesabın var mı? giriş yap