• önder özen'in keşke alıp getirseydim dediği oyuncu. nam-ı diğer titi.

    http://www.transfermarkt.co.uk/…rofil/spieler/55250
  • fmden tanıdık bir ismi var , sahada göreseye kadar başarılı bir transfer benim için
  • bu arkadaş kasımpaşa'da oynayan titi oluyor. stsl'nin ilk yarısında müthiş bir performans sergilemesine rağmen performansı hakkında tek bir entry bile girilmemiş olması da hayli enteresan. (bkz: underrated)
  • 4,2 milyon avroya mitroviç i alan vizyonsuzların izleyip utanması gereken stoper

    üstelik kasımpaşa nın bonservis ödemeden alması da ibretliktir
  • serbest kalmış olan brezilyalı stoper. beşiktaş'ın da ilgilendiği haberler arasında. fena topçu değil, bedava üstelik, şahsen beşiktaş'a gelsin isterim.
  • 1988 doğumlu, sol ayaklı , 1.88 boyunda olan brezilya'lı stoper. sözleşmesi 30.06.2017 tarihinde doluyor.

    daha önce ınternacional, náutico, vasco da gama, bahia ve kasımpaşa da oynamış.

    16/17 performansı 33 maçta 6 gol atmış.

    beşiktaş'ın ilgilendiği haberleri dolaşmakta.
  • besiktas alirsa bir baska mercelo basarisi gibi olur mu diye merak ettigim stoper. hicbir macini izlemedim ama vida denen adam hic icime sinmiyor. ıki brezilyali stoper de kulaga fena gelmiyor. hem de bedava. gerci bu noktada da kasimpasa neden sozlesme uzatmamis onu bir sormak lazim.

    sonuca bakinca yine yeniden, oglum 20 lirayi ne yapicaksin al sana 10 lira deyip eline 5 lira verilen cocuk gibi olucaz.
  • şimdi insanlar apır sapır eleştiriyor. ala ala kasımpaşa'dan titiyi mi aldık. elimizde sol stoper oynayacak adamların içinde bu adam sergio ramostur.

    şu piyasayı takip eden bilir. son birkaç gündür avrupada stoper transferlerinde 30-40 milyon euro'lar havada uçuşuyor. ffp varken, bonservisi elindeyken, ülkeyi tanıyorken, alacağı ücret düzeyi düşünülünce bence başarılı bir transferdir.

    marcelo kalırsa çok daha iyi bir ikili olurlar ama sanırım gidecek ve titi dışında bir stoper daha alınacak. neyse herkes için hayırlı sonuçlar olur inşallah.
  • çok güzel transfer.
    0 bedel, 33 maçta 6 gol atmış.

    ballı lokma tatlısı.
    vidaya milyon eurolar saçacağına, mitrovic'e servet dökeceğine bedelsiz bu adamı al. fiyat performans ürünü olsun bari.
  • çok iyi transferdir. stoper transferinde matej mitrovic, pedro franco, alexander milosevic, ersan adem gülüm kazalarından sonra nihayet doğru bir iş yapıldı. marcelo guedes elde tutulursa, stoper bölgesinde bayağı bir güçlendik. üstelik artık ayağını kullanabilen bir sol stoperimiz var.

    bu transfere "şampiyonlar ligi'nde kasımpaşa'dan gelen adam mı oynayacak" diyenler olacaktır. onlar ryan babel 'e de öyle diyolardı. önyargılılara bakmayın, kendisi domagoj vida'dan daha efektif olacaktır bizde.
hesabın var mı? giriş yap