• "futbol ve onun 3 puanlık sisteminin" onun güvenini yeniden kazanabilmek için uğrunda bir yanlarını yırttığı zat. nitekim beckenbauer ve platini yayınladıkları ortak bildiride dünya futbolunun damirk siz bir daha asla aynı olamayacağını, gerekirse futboldan vazgeçilebileceğini ama damirkten vazgeçilemeyeceğini belirtmişler, damirkten kararını bir kez daha gözden geçirmesini istemiştirler. son alınan haberlere göre yurt dahilinde 81 ilde ve yurtdışı temsilciliklerinde de damirk i kararından vazgeçirebilmek için kampanyalar başlamış.
    başa dönmek için (bkz: 31 ekim 2006 psv eindhoven galatasaray maci/@damirk)
  • (bkz: yazik)
  • lugano'dan nefret eden, aksine edu'yu çok seven enteresan bir fenerbahçe taraftarı.
  • (bkz: #15962796)
    artık o da doğru yolu bulmuş bir lugano sevdalısıdır.
    bi de hepimiz lugano'yuz kampayası başlatmıştır ki takdir ediyorum kendisini:)
  • bu haftasonu oynanan 28 nisan 2012 trabzonspor galatasaray maçının devre arasında yazdığı entry (bkz: #28339104) ve 29 nisan 2012 fenerbahçe beşiktaş maçı sonunda yazdığı entry'yle (bkz: #28352875) nazarımda fanatizmin tanımı olmuştur.

    ts-gs maçının ilk yarısı 0-3 bitmiş ve fanatiğimiz diyor ki:
    "açıkcası maç öncesi trabzon'un önce 1-0 öne geçmesi gs'nin sonrasında (özellikle ikinci yarı) golleri atıp 2-1 veya 3-1 kazanmasını veya en azından maçın 65-70. dakikaya kadar 0-0'la gitmesi gs'nin sonrasında bir golle kazanmasını bekliyordum. çünkü eskiden bu işlerin de bir adabı, bir raconu vardı. artık herşey alenen azizim, adam bu işi senin gözünün içine bakarak yapmaktan zevk alıyor artık. anlamasın demiyor, anlasın da delirsin diyor. play-offlarla satış/yatış engellenecekti, böyle mi engelleniyor?"

    bir gün sonra fanatiğimizin tuttuğu takım, tam da tarif ettiği şekilde önce geriye düşüp (özellikle ikinci yarıda) golleri atıp 2-1 kazanıyor. kendisinin bir gün önce yazdıklarına göre adap ve racona uygun şekilde. ama beyimizin bu maçla ilgili yorumu şu şekilde:
    "alex ve emre'nin yokluğunda beklediğim gibi çok zor geçmiş ve yine şansa bala kazandığımız maçtır.
    ama kim ne derse desin dünki komedi filmine göre maç gibi maçtır.
    rakibin yatarak, ruhunu satarak değil onuruyla mücadele ettiği, iki hafta önce kendi kalesine gol atan rüştü'nün bile kaleciliğini hatırladığı maçtır."

    not: gençlerbirlikliyim, 4 büyüklerin dördünden de nefret ederim ama hepsinden çok nefret ettiğim şey, fanatizmdir.
  • allah'a yalvaran ateist fenerbahçeli'dir. var gerisini sen düşün.
    (bkz: #28452413)
  • yaşasaydı kazım koyuncu içinde "beyaz bereli" diyebilecek zeka seviyesine sahip bir yazar. bu tip düzenli olarak trabzonspor'la alakalı başlıklarda bütün trabzonsporlulara ogün samast üzerinden"beyaz bereli" filan diyerek çapını belli ediyor. ogün samast isimli katili öven trabzonsporlu reziller var mutlaka. bunlar utancımızdır. ama genelleme yapmak kadar rezillikte yok sanırım. mesela ogün samast bir fenerbahçe taraftarı. buradan hareketle bütün fenerbahçelilere ogün samast zihniyetine sahip denilebilir mi? bu ciddi bir mallık olur değil mi? diğer yandan hrant ilk vurulduğunda ailesinin yanına koşan şenol güneş'i de unutmamak lazım. ve her 1 mayıs günü agos gazetesinin önünde hrant dink'i ana ve sevgiler yollayan trabzonsporluları da. gerçi bu kafa yapısına ne anlatsan boş ama!

    kardeşimizsin hrant!
  • şu yazdığı en amiyane tabirle ayıptır. (bkz: #50684400)
  • ahlaksız ve sözlüğün meşhur tabiri ile ırkçıdır.
  • "herkes fenerden ve taraftar profilinden nefret ediyor o zaman en büyük fenerbahçedir" bir numaralı savunucusudur. girdiği bütün entryler nefret ötesi fanatizm taşımakta olup ciddi ciddi bu modeller neden fenerbahçe'de oldukça çok diye aklıma soru getiren gereksiz fanatiktir.
hesabın var mı? giriş yap