• medyum sektörünün ünlülerindendir daniel... numarasını herkesin gözleri önünde, açık, aydınlık mekanlarda yapmayı adet bilmiş ve "hileci, sahtekâr eşşoğlusu" ithaflarına mahal bırakmamıştır.
  • daniel'can'ın en şaşırtan hareketleri fizik kurallarıyla dalga geçmesi olmuş; havada gönlünce asılı kalan, lastik gibi boyunu uzatabilen, kafasına taktığı eşyayı hareket ettirip, uzak mesafeden müzik aletlerine ayar verebilen bir kişiymiş, efsaneymiş, mübarekmiş.

    çok kişi onun, alışıldık tabirle "şarlatan" olduğunu açıklamaya çalışmış, incelemiş araştırmış; zincire vurup, denizin dibine de gömseler adamcağız yine aynı aksiyonları yapmış, herkesi şaşırtmış; hatta ünlü şarlatan avcısı sir william crookes, kendisi hakkında uzuuun araştırmalar yapmış da, o bile "pes doğrusu" diyerek kabullenmiş daniel dougles home'u...
  • yerden yükselebilen insanların en ünlüsüdür muhtemelen. iddiaya göre, 16 aralık 1868 gecesi, yerden 24 m yükselmiş, pencereyi açıp dışarı çıkmış ve uçarak evin açık olan başka bir penceresinden içeri girmiştir..
hesabın var mı? giriş yap