• bodrum küçükbük'te bu sene açılan beach restaurant. deniz muhteşem. gelen kitle kaliteli ve nezih. türkbükü'nü sollar bence. fiyatlar da çok daha uygun.
    akşamları meze kebap ve et ağırlıklı yemekler var ama bir hasır künefesi var akıllara zarar. mutlaka denemelisiniz.
  • buranın beach' inden faydalanmak isteyenler için; giriş ücreti istemiyorlar. kişi başı 350 tl harcama zorunluluğu var. ayrıca toplam hesabın %10'u kadar hizmet bedeli alıyorlar. fiyatlar diğer benzer kalitedeki yerlerle aynı. denizi ve ortamı güzel. benim gibi bodrum'un denizini soğuk bulanlar için, bodrum'da gördüğüm en sıcak deniz buradaydı. görevli sayısı yeterince fazla ve ilgililer. ayrıca öğleden sonra saat 15'den itibaren ocak başından faydalanabiliyorsunuz. sahilde lahmacun yemek için 105 tl ödemeniz gerekirken aynı fiyata ocak başında kebap yiyebiliyorsunuz. çok fazla çeşit yemek, meze var ve başarılı. benim en beğendiğim kebapları (bkz: yağlı kara). ayrıca üstteki yazara katılıyorum. hasır künefesi güzel. yalnız yemeğin ardından biraz ağır gelebilir. ancak benim gibi alkol kullanmayanlar için eleştireceğim nokta taze sıkılmış meyve suyu yok. ayranları ise kendi yapımları bu da bir artı.
  • denize düşüren müşteriler oluşturan garip bir restaurant
  • bu gecelik adının dalış restoran olarak değişmesi makbuldür.
  • her yeri işgal altındaki istanbul'da, denizin üzerine kurduğu sikko iskelesi yıkılan denetimsiz restoran.

    yemekleri fena görünmüyor, dalış tutkunlarına tavsiye: link
  • sulu köftesi meşhur olan restaurant.
  • self servis bir restoran. müşterileri denize atıp isteğe göre balık yakalatıp taze şekilde ikram ediyorlar. hem yüzerim hem de yemek yerim diye düşünüyorsanız tavsiye ediyorum. ikram olarak can simidi var ve denizden çıkarken sopa uzatıyor sağolsun çalışan arkadaşlar.
  • google yorumları yaran restauranttır.

    "hem yemeginizi yiyip hem de denizde yuzen musterilere simit atabileceginiz enfes restoran."

    "yılbası ıcın 5 kişilik denizin içinde yer ayırtmak istiyoruz"

    "yemekler gayet güzeldi ama hesap geldiğinde sudan çıkmış balığa döndük..."

    "istanbul'un ilk eat & swim temali restoranı. yediklerinizi hemen yakabileceğiniz aktiviteleri bulunuyor."
  • kanuna aykırı yapılan, sigara içme bölümündeki müşterilerin denize uçtuğu balıkçı.

    okuduğuma göre, yetkililer burayı iki kez mühürlemiş. fakat işletme, kanunu siklememiş ve mührü kırarak hizmet vermeye devam etmiş. mekanın süresiz kapatılması gerekiyor. sadece istanbul'da değil, ülkenin en ücra yerlerine kadar, kural tanımazlık hüküm sürüyor. bu kural tanımazlığa karşı duruş sergileyebilecek kafa yapısında hiç bir parti yok. yarın akp gider, chp gelir ama bu sistem kırılamaz. çünkü burası ortadoğu. ideolojilerimiz farklı olsa da kafa yapımız, kanun,
    kural tanımazlıkta, hak yemede, hırsızlıkta, işgalcilikte birleşiyor.
hesabın var mı? giriş yap