• üç tane adli tatil gören biri olarak, termin olmalıdır diyorum. ne bu aq sanki devlete karşı suç işledik. altı üstü fazla mesai ve kıdem tazminatı davası için bekliyoruz.
  • böyle bir şeye ihtimal dahi vermiyorum ama, eğer ki olursa avukatları güldürecek , öglen 12 de adliyeye gelen hakimlerimizi üzecek olan gelişme.
  • uygulanmayacaktır.

    öğleden sonra lütfedip adliyeye gelen, 9:30 duruşmasını 12:00 civarı 10:30 sonrası duruşmaları ise öğleden sonra anca alabilen, avukat gelip konuşmasın diye kapısını kilitleyip içeride oturan, kararlarında gerekçeye yer vermek yerine davacı bunu dedi davalı bunu dedi demekle yetinen, avukat hanım haklısınız ama emin olamadım; ben red kararı vereyim istinaf baksın deme hakkını kendinde bulan hakimlerin asla beceremeyeceği iştir.

    kıdemli hakimler bu haldeyken liyakat gözetilerek (!) yeni atanmış "bilgi küpü" hakimlerin ise hiç beceremeyeceği iştir.

    hukukta süreler bir vatandaşı bir de avukatı bağlar; gerisi boş laf.
  • mükemmel işleyen hukuk sistemimizi daha da mükemmelleştirecek, kusursuza yakın hale getirecek üstün zeka ürünü şahane mi şahane dahiyane uygulamadır.
  • ya o davanın biteceği tarihte olay tam aydınlanıp, deliller tam olarak toparlanmadıysa ne olacak? belki suçlular aklanacak, belki suçsuzlar boş yere ceza alacak? bunlar düşünüldü mü acaba.
hesabın var mı? giriş yap