• bir aktor. guy ritchienin son filmi olan swept away'de michael rolunu oynamaktadir. ayni zamanda 1991 yilindan beri cyndi lauper ile evlidir.
  • bir isim benzerligi olarak, ayni zamanda bu sezon* nflde indianapolis colts'da forma giymeye baslamis oyuncudur.
  • benim bildiğim bu şahıs bilkentte tarih dersi verir ve de bölüm başkanıdır. hanımı ann marie thornton da tarihçidir kendi gibi.
  • cok iyi bir insandir, surekli guleryuze sahip bir hocadir, aynen e$i gibi.
  • bilkent'te gördüğüm gerçek hocalardandır. işini önemseyen dersiniöğrencileri-ne sevdirerek monotonluğu aşmış ender hocalardandır. en belirgin özelliği dersi ile ilgili blues tarzında şarkısı olması vebu şarkıyıherdönem başında söylemesidir.
  • tennessee titans takımında line backer pozisyonunda oynayan amerikan futbolu oyuncusu.
  • genellikle hoca yorumları için harf notlarının verilmesini beklerim, ama kendisini değerlendirmek için alacağım harf notunun hiçbir önemi yok o yüzden açıkça söylüyorum ki mükemmel bir hocadır. hem çok komik hem de çok yardımsever bir insandır. kendi sitesinde şöyle bir yazı bulunur:

    "interests
    now, this is more like it. ok, if you want to read some 'uplifting' literature, please click here and here ... up, up and away!! in terms of vibes, there's no doubt that led zep were the greatest rock band in the history of everything; but, in addition, you might want to read about jefferson airplane, rush, deep purple, or even good ol' slade. and, lest i be accused of only listening to old rock music, i should add i also like stuff by reef, (though they’ve lost that web address now!) oasis, the arctic monkeys and the kooks. anyone who knows me, also knows i'm not exactly a sporty person, but click here for some good football! i am currently learning to play the mountain dulcimer. and ... jambo! mimi najifunza kusoma lugha ya kiswahili. will that do?"

    şurada da sesli güldüm:

    "i studied and worked in various cities, including york (ba), bangor (ma), cambridge (phd), dublin (post-doc ... and while you're at it, click here!), and oxford (research assistant). all fine places, especially the guinness, ... er, i mean dublin."

    neyse toptan site şu:

    http://www.bilkent.edu.tr/~tdavid/
  • bilkent üniversitesi'nin meşhur hocalarından. bir diğer bilkent hocası ann marie thornton'ın da kocasıdır. karısına fena halde aşıktır ve her istediğini yapmakta hatta ders aralarında ona koşa koşa kahve getirmektedir. kibar bir adamdır. sorbonne'da ders vermiştir uzun yıllar, irlandalı ve katoliktir.

    http://tdavid.bilkent.edu.tr/
  • dünyalar tatlısı, bir üniversite hocasında olması gereken tüm özellikleri fazlasıyla kendisinde barındıran mükemmel insan. üniversite sınavına tekrar girip bilkent tarih bölümü tercihi yapmayı düşündürtür. her öğrencinin hayatına böyle bir hoca lazım.
  • bu dönem tesadüf eseri kendisinden ders alma şansına sahip olduğum dünyalar tatlısı insan. öğrencileriyle samimi bir iletişimi olan, yardımlaşmaya oldukça açık birisi. dersine özen gösterdiğinizi düşünüyorsa düşük almazsınız. ne yazık ki babasının hastalığı ve vefatı sebebiyle dönemin bir kısmı bizimle olamadı, yine de birlikte geçirdiğimiz vakitten ben oldukça keyif aldım. iyi ki tanımışım, iyi ki ders almışım dediğim hocalardan. sevdikleriyle sağlıklı ve mutlu bir hayatı olsun canım hocamın. *
hesabın var mı? giriş yap