• bakırköy zuhuratbaba mahallesinde bulunan ağız ve diş hastanesidir. ilk olarak bir oda bir salon başladıkları maceralarını karşıdaki binayı yıktırıp yerine hastane yaptırarak devam ettiriyorlar. doktor kadrosu genişlemiş, valesinden hemşiresine, sekreterinden güvenlik görevlisine kadar her çeşit çalışanı bünyelerinde barındırıyorlar. muayene ücretsizdir ancak doktor illa ki panoramik röntgen istediği için hemen faturayı çıkartıyorlar. muayene sırasında doktor bir ağzın içine bir röntgene bakarak yanındaki asistan doktor olduğunu tahmin ettiğim kişiye diş numarası ve yapılması gerekenleri şiir okur gibi şakıyarak kapsamlı bir tedavi programı çıkartıyorlar. yine bilgisayar üstünden tedavi detayları vezneye iletilip güzel yüzlü çalışan sizinle başlıyor pazarlığa. bu kadar para çok dediğinizde öncelikle indirim yapmak yerine bence şu şu tedavileri şimdi yaptırmayın acil değil gibi, seneye yaptırırsınız diyerek doktorculuk oynuyor. sonra proforma fatura isteyince de size özel fiyatlarımız diyerek türk dişhekimleri birliği fiyatlarına iniyor.

    buradaki asıl soru, madem fiyatları düşürebiliyorsun bu kadar rahat, acaba talep edilen tedavilerin tümü gerçekten gerekli mi ?

    bir de sekreterler telefondaki müşteriler ile pazarlığa tutuşarak sizin tedaviniz 7 bin tl ve daha fazla inemem deyip, ikinci dakikanın sonunda bütün parayı canlı getireceksiniz gelirken 6 bin 500 tl olur size ama bu son valla sonra doktorlar benim boğazıma yapışır burada biz bedava iş mi yapıyoruz diye pazarlığı sürdürmüştür. konuşmanın sonunda ise bu devirde kimse kimseye iyilik yapmaz, siz getirin canlı parayı da anlaşalım sonuçta burası da ticarethane diyerek konuşmayı noktalamıştır.

    tarzlarını sevmesem de doktor çeşitliği ve fazlasıyla tercih edilmeli kanımı da biraz olsun kaynatmıştır.
  • liste fiyatları yıllardır gittiğim dişçimin göya indirim yaptığı fiyatlardan daha uygun. ucuz değil ama uçukta değil.

    doktorların hepsi çok kalifiye ve güler yüzlü.

    otopark problemi yok.

    haftasonu ve haftaiçi gece yarılarına kadar çalışıyorlar. işten izin almadan gitmek için birebir.

    bakırköy yakınlarındakiler başka yer aramasın bence.
  • ortodonti tedavisini tavsiye etmiyorum etraftan duyduğum ve gördüğüm kadarıyla çok uzun sürüyor ve işlerini sallabaş yapıyorlarmış, istediğiniz randımanı alamayıp, senelerce tel taktığınızla kalırsınız. diğer konularda iyi sayılırlar, diş çekme, dolgu v.s
  • şu corona belası çıkmasaydı 2 tane implant çaktıracaktım , hayat normala döner dönmez soluğu dentadent de alacağım , tedavi sonrası izlenimlerimi yazarım
  • senelerdir buraya gidiyorum, bir kere bile memnun kalmadan çıktığımı hatırlamıyorum. doktorları hangi işlemin aciliyeti olup hangisinin olmadığını söyler, boş yere faturanızı şişirmeye çalışmazlar. otoparkındaki vale beyefendi ayrı kibardır, girişte karşılayanlar ayrı güler yüzlüdür. doktorları, çalışanları, hemen hemen hepsi de gayet nazik ve pozitif insanlar. en ufak şeyden nem kapıp sinirlenen ve çok çok çok üst seviyede dişçi korkusu olan biri olarak bir kez bile buradan negatif şekilde ayrıldığımı hatırlamıyorum. evet, ucuz bir yer olmayabilir ama bence muadillerine ve verdikleri hizmete göre fiyatları yine uygun. indirim isterseniz biraz indirim de yapıyorlar ayrıca.
  • 25.01.2023 tarihi aksam saat 18.00'a almistim implant muayenesi randevumu, oncesinde rontgenim cekildi sonrasinda sn. cevdet utku bey yapti muayenemi yaparak implanta uygun oldugumu soyledi ve ayni aksam 18.30 gibi bego (350 euro) marka implantim sifir agri sizi ile damagima eklendi. cevdet bey sadece bir cene cerrahi olarak degil ayni zamanda tedirgin oldugumu farkedip bir psikolog gibi telkinlerle beni isleme hazirladi. operasyon yaklasik 10 dakika surdu ve sonrasinda hic agrim olmadi. bugun ise dikislerimi aldirmak icin kontrole gittim ve yine basta karsilamada olan hanimefendiler ve doktor asistanlari olmak uzere cok guzel karsilandim. dikislerimi aldirdim; cevdet bey'e ve dentadent(ilk kattaki hanimefendiler isimlerini bilmiyorum) ekibine bu sorunsuz implant operasyonum icin cok tesekkur ederim.

    soz konusu entry implantimin ustune eklenecek kaplama dis surecinde editlenecektir.

    görsel
    görsel
hesabın var mı? giriş yap