• conan o'brien'ın conan'ının yazarlarından, son zamanlarda hafiften ön plana çıkmaya başlayan, deli bakışlarına sahip, ilerde ne tür işler yapcak merak ettiğim komedyen.
  • conan o'brien'ın en favori metin yazarlarından..yıllarca komedi kulüplerinde sahneye çıkarak bütün amerika'yı turlamış,şöhreti ise conan'ın şovlarında bulmuştur.aslen chicago'lu imiş.

    özellikle ırkçılıkla ilgili konularda görüşlerini belirttiği skeçlerde ekrana çıkar ve her seferinde güldürür.

    geçtiğimiz ocak ayı boyunca ise conan'ın yeni kurmaca karakteri january jones'u canlandırdı ki gelecek ocak'ta da görmemiz muhtemel bu karakteri..

    ayrıca amerika'da "siyahi tarih ayı" olarak kabul edilen şubat ayı süresince de malum konuyla ilgili konuşmak için sıkça süre aldı..
  • conan'ın en sağlam elemanlarından biridir. hazırladığı skeçler hep güldürüyor. ırkçılık ile ilgili yaptığı konuşmalar süper.
  • conan o'brien tbs'de yeni şovuna başlamadan önce stand up gösterileriyle bi çok kere konuk olmuştu conan o'brien'a, conan ile yazar kadrosuna katıldı pek de güzel oldu.
  • (bkz: the standups)
  • herkes gibi benim de conan sayesinde tanıdığım biriydi. uzun zamandır netflix te cole hearted butonunu görüyordum ama bir türlü basmadım. nedenini bilmiyorum. bu adamda bir iş olduğunu hissediyordum ama basmadım.

    şu ikiz kardeşler var ya onlara bile bir kaç saniye baktım :( çünkü artık stand up show havuzunun sonuna yaklaştım.

    az önce cole hearted ı izledim. adam safi yetenek. on numara bir gösteri. ayrıca tarz olarak chappelle i çok andırıyor. onun yakışıklı olanı diyelim. diğer komedyenlerin arasında biraz arka planda kalması gerçekten haksızlık. çok daha fazlasını hak ediyor.
  • bu adamı seyredip keyif almıyorsanız espri anlayışınızda sorun yoktur, sadece izlemeniz gereken boktan şeyleri atlamışsınız demektir..
  • bu aralar surekli netflix te stand up izliyorum, dizi ve filmlere tahammul edemiyorum cunku.
    komedyenler arasinda en cok begendigim arkadas kendisi oldu, cok net, cok gercekci, cok sert, cok edepsiz, cok cesur, izlemeyenlere tavsiye ederim.
    bir de gosteride giydigi ayakkabilara bayildim, tam nigga ayakkabisi christian louboutin marka, biz o ayakkabilari nereden bulup alacagiz allahsiz.

    görsel
hesabın var mı? giriş yap