• yıllık metrekareye düşen yağış miktarınız 10kg/m2'den fazla ise hiç digiturk'e bulaşmayınız. kendisi yağmurda kesilir.

    yıllık ne kadar düşüyo acaba bizim buralara diye düşünüyosanız bi kap alın koyun balkona demicem burda çok basit anlatılmışı var: http://www.mgm.gov.tr/…/maksimum-yagisalar.aspx#sfu

    bazen rüzgarda bile kesiliyo, o konuya girmiyorum. ha bi de alırken 10 dakka sürer, bırakmak 10 ay.

    şimdiden hayırlı olsun.
  • hızlı kanal geçişlerinde kendisini kitler, kafası estikçe kapanıp yeniden açılır. eğer onun bu karmaşık dünyasına saygı duyarım diyorsanız sorun yok.
  • almayın.
  • (bkz: teledünya)
  • bir ay digiturk deneyimi olan birisi olarak size tavsiyem, eger lig tv izlemeyecekseniz uzak durun derim cunku hd yayin sinema paketi belgesel paketi muzik paketi falan iste alirsiniz ve sonra kanallar kaybolur, sinyal alamazsiniz. haftanin uc veya dort gunu sinyal aramakla ugrasirsiniz. esinizden dostunuzdan cok digi turk musteri hizmetleri ile gorusursunuz. benim digiturk alacaklara tavsiyem digerlerine yonelmeleridir. al evine d smarti bak keyfine.
  • yanında mutlaka bir fax cihazıda alın...
    iptal etmek isterseniz sizden fax istiyorlar şaşırıp kalmayın sonra...

    daha da önemli tavsiye ise ;

    kesinlikle almayın...
  • iptal etmek istediğinizde uzun ve yorucu bir süreçten geçeceğinizi bilerek edinin.
  • film kanallarına aldanıp paketinizi yükseltmeyin bunu salık veririm size. valla bak safi romantik komedi dönüyor tamamen vakit geçirmelik filmler. bol bol jessica alba, jennifer aniston, scarlett johansson ve bunlara ek olarak ben stiller gibi adamlar görmek istiyorsan kaçırma derim. vasattan öteye geçemiyor bu konuda.

    belgeselde sürekli bir tekdüzelik var sürekli yayınlanmış programları izleyeceksiniz bu da mı bamya sendromu çok yaşarsınız. evet oldukça taşaklı kanallar var ama bunların yarısı aynı programı defalarca izlettiriyor. neyin meraklısıysanız ona göre tercih yapın. paketi hesaplı tutmaya çalışın yoksa pişman olabilirsiniz.

    yağmur olayına girmek bile istemiyorum.
  • uye olmadan once bana mesaj atip sizi uye yapmami saglarsaniz beni ziyadesiyle memnun edersiniz, sayenizde her uye icin bir aylik uyelik ucretinden kurtulmus olurum.
  • daha önce kablotv teledünya kullanan biri olarak al birini vur ötekine diyebilirim.

    teledünya haftanın minimum 1 günü ve en az 5 saat olmak üzere kesinti yapıyordu. nedenini sorduğunuzda sürekli bir bakım çalışmasıdır gidiyor, neyin bakımıymış bu arkadaş bir türlü çözemedim. sonra digiturk kullanmaya başladım, genel olarak yayınlarında onca kar yağmur sağanak gördüm öyle çok abartılacak bir kopma veya problem filan yaşamadım. fakat şöyle bir üç kağıtları varki, eğer yayın bir sebepten kesildiyse, uzun süre gelmediyse ve nedenini bulamadıysanız, işte o zaman müşteri hizmetlerini arıyor ve neden al birini vur ötekine dediğimi anlıyorsunuz.

    önce telefonu stresli bir ses tonuyla muhtemelen bir önceki konuşmasında hararetli bir tartışma yaşamış giderli müşteri temsilcisi açıyor. derdinizi anlatmaya başlıyorsunuz ama anlattıklarınızı dinlediği o enteresan saniyeler içerisinde size öyle yanıtlarla eşlik ediyorki, aslında bütün bunları bir duvara anlatıyor olduğunuzu ve sanki bu konuda o müşteri, siz uzmanmışsınız gibi hissetmeye başlıyorsunuz.. konu için çözüm beklediğiniz dakika geldiğinde ise aynen şöyle bir diyalog yaşıyorsunuz,

    - hıhım.. tamam anladım.. şimdi televizyonunuzu bir kapatın..
    + televizyonumu mu kapatayım..? neden ?
    - x bey, lütfen televizyonunuzu kapatın ve tekrar açın, dediklerimi yapın..
    + arkadaşım, televizyonla olayın ne ilgisi var.. receiver ayrı televizyon ayrı ne olacak tvyi kapatıp açınca ?

    bu yaratıcı çözüm önerileri taaki sizin odadan çıkıp tekrar girmenize kadar uzuyor (tamam bu abartı ama tv olayı vallahi gerçek) ve en son şöyle bir yanıt alıyorsunuz,

    - anladım.. probleminiz sizin iç tesisatınızdan kaynaklanıyor.. teknik servis yönlendirmek için kayıt açmamı ister misiniz. 20tl ücreti olacak.
    + nası yani ? nasıl anladınız sorunun iç tesisatta olduğunu.. hem 20tl neymiş ? ben birtek sizde gördüm böyle saçma birşey ?
    - anlıyorum malesef servis için 20tl ücret ödemek durumundasınız
    + peki diyelim ki bu sorun sizin koyduğunuz çanaktan kaynaklanıyorsa ? bütün sitenin yaşadığı sorun için ve sizin probleminiz olan bir durum için ben niye 20tl ücret ödeyeceğim ki ?
    - ........
    + evet ?
    - 20tl ücreti var..

    ve nihayetinde o servisi ya çağırıp parayı ödüyorsunuz, yada benim gibi hassiktir lan diyip çağırmıyor ve sizden sonra arayıp çağıran komşunuzun sayesinde digiturk kendi çanağından kaynaklanan sıkıntıyı düzeltince yayınınızda düzeliyor. komşu da boşu boşuna 20tl ödüyor. ayrıca bu 20tl'yı hep aynı sanmayın. bir ay içerisinde 2 sefer mi ne arıza çıkarsa bu sefer daha fazla para alıyorlar galiba orasını net bilmiyorum..

    neyse, sonuç olarak böyle bir niyet içerisinde olanlara bir şekilde o kesintiler umrumda olmaz derlerse teledünyayı tavsiye ederim. zira hd yayınları ciddi güzel ve müşteri hizmetlerini aradıktan 5 saat sonra zart diye servis gönderiyorlar para filanda almıyorlar.

    insanın aldığı mal veya hizmetin kalitesi, sıkıntı yaşayıp müşteri hizmetleri veya servisini aradığında belli oluyor..
hesabın var mı? giriş yap