• olur olmaz her konuyu erkek ve kadin icin ayri ayri ele almaktan da cekinmezler...
  • düşüncesiz ve estetik kaygısından yoksun adamlardır.
  • günümüz diş macunlarının kapları kendi kendine düzelir formda yapıldıklarından, özgünlüklerini kaybetmiş adamlardır... sanino falan hala devam ediyorsa eski malzeme ambalaj kullanmaya, yamulmuş olmayayım...

    ayrıca bizimkiler dizisinde, bizimkilerdeki ali'nin babası şükrü tarafından sıkça serzenişte bulunulan eylemdi, bir zamanlar...
  • yeni model diş macunu tüpleriyle artık dikkat çekmeyen adamlardır. plastik, ev içi şiddeti önlemede imdada yetişmiştir. bir örnekle açıklayacak olursak;

    aşk olsun 2'de, ilk sahnede balayı çifti arasında geçen bir diyalog aynen şöyledir:

    - rıfkı!! bu diş macununu ortasından sen mi sıktın?!?!
    - banyoda amcama rastladın mı?
    - yooo...
    - o halde ben sıkmışımdır.
    ...
  • 80'lerdeki, 90'lardaki bir cok eserde (film, belgesel, devekuşu kabare oyunu, duygu asena kitabı, levent kırca skeci vb.) boşanma sebebi olarak gösterilen adamlardı.
    biz de düşünürdük, "ulan adama bak, ne düşüncesiz" diye.

    şimdi yaş kemale erme niyetinde, evlendik, barklandık, bazı şeyleri daha iyi anladık.
    ulan ortasından sıkılmışsa kaparsın kapağı, dipten hafif sıkarsın, pat, orta düzeliverir. ne gerek var öyle hemen boşanmaya.

    ne heyecanlı milletmişiz birader 88'de, 89'da...

    konu cağrışımlı edit: best of 88 ne süper albümdü be birader*...
  • ayrilsak da beraberiz isimli dizide ayrilik -ve dahi bosanma- nedenidir.. teoman dis macununu ortadan siktigi icin evin ortasina paravan yerlestirilmistir, bir ironi var burada ama dur bakalim..
  • eğer biz diş macununu illa ucundan tutup, itinayla kıvıra kıvıra sıkanlardansak, hort diye ortadan abananlara gıcığızdır.

    yok eğer biz elimize neresi gelirse oradan sıkan biriysek, öyle itinayla oynayanlardan haz almayız.

    hepimiz bizim gibi olmayanı eleştirir, neden sıktın öyle vıdı vıdısı yaparız. a güzel diş macunu üreticileri, yapsanıza şekilsiz bir tüp, yapsanıza avrupa'daki gibi vakumlu macunlar, bitsin bu kavga.
  • olası kadın muhabbetlerine konu edilme şansları; 80lerin metal diş macunu tüplerinin, yerlerini plastik, yeniden şekle girebilen tüplere bırakmasıyla giderek azalmış, hatta kaybolmuş zavallılardır. kendilerinden bir iz bırakmak istedikleri yerlerden biri olan tuvalete her girişlerinde, -varsa- diş macunu sıkma cihazına hüzünle bakarlar. artık sadece klozet kapağını indirmeyerek kadınları tarafından hatırlanmaya çalışmakta, otomatik kalkar klozet kapağının icadından ölesiye korkmaktadırlar.
hesabın var mı? giriş yap