• tek görevi 'şükrettirmek' olan bir kurumun 11 ayda 9.6 milyar harcaması çok ilginç değil mi? aynı zamanda 6 bakanlığın bütçesini geride bırakmış. bu parayla nasa'ya uzman astronot istihdam edilir bence!

    https://twitter.com/…status/1207198914857881600?s=1

    edit: biz bu haberi tartışırken gencecik bir adam ekmek parası bulamadığı için intihar etti. söyleyecek kelime kalmadı, çok yazık, çok...
    (bkz: yiyecek yemeğimiz olmadığı için baba evine gittim)
    (bkz: çorum'da iki kişinin kendini asarak öldürmesi)
  • yeni kitap mı geliyor acaba dedirten tutar
  • rezalettir. bir müslüman olarak söylüyorum: diyanetin bütçesinin 1/3'e indirilmesi lazım. 3 imamlı camiler gördüm lan ben. biri müezzinmiş güya, diğeri imam, diğeri ise yedek. bir tane yedek imamı 6 camide kullansanıza. her gün bir imamın tatilinde gelsin kıldırsın. ne diye bir camiye 1 yedek imam atıyorsun ki?

    ayrıca müezzinliği düzenli olarak camiye gelen halktan birisi 10 dakikalık çalışma ile yapabilir. müezzine de gerek yok.
  • yeni bir din yaymaya çalışsam bu kadar harcamaya gerek duymam
  • diyanet'in gizli bir şekilde arge çalışmaları yapıp yeni bir din oluşturduğundan bihaber olanları bizlere göstermiştir. tüh büyüyü de bozdum şimdi. bu yeni dine göre, cumalar tarih olacak, onun yerine haftada bir kere toplanıp allah diyeceğiz malum kişiye. şimdilik bu tüyo yeter size. diyanet işleri başkanı bu gizli görevi zaman hassasiyeti olduğu için hızlı bir şekilde halletmek zorunda. o yüzden milletvekillerine bile yasak olan çakar lamba kendisine serbest hale getirildi.

    (bkz: diyanet işleri başkanına çakar lamba serbestisi)
  • o kadar ödenek alıp hala yeni yapımı olan camiide her cuma "camii için" yardım toplanıyor. inanamıyorum nereye akıyor bu paralar abi.
  • buna istinaden sgk birçok ilacı geri ödeme kapsamından çıkarıyor. senden benden sürekli sgk primler kesilmesine rağmen devlette para yok, ilaçlarınızı siz ödeyeceksiniz diyor.
  • yerli ve milli peygamberimizi üretiyorsak normaldir bence. 96 milyar bile harcayabilirler.
  • muslumanlogi geride birakali 15 seneden fazla oldu ama hatirladigim kadariyla namaz kilinabilmesi icin illa devlet memuru bir imama ihtiyac yok. cemaatin en yaslisi one gecer digerleri arkada saf tutar olur biter. cuma namazi icin belki olabilir. onun icin de gunubirlik yovmiye usulu eleman calistirabilirsiniz.

    sabahtan gelir temizligini yapar oglen namazini kildirir bir temizlik daha. hutbe zaten yazili geliyor onu her turlu yapar.

    bence degerlendirin. baya bi para kalir onunla da okullara modern egitim gerecleri alabilirsiniz mesela.
hesabın var mı? giriş yap