• dolap uygulamasında çanta almak isteyen arkadaşımın başına gelen komik bir olayın ekran görüntüsünü sizlerle paylaşıyorum

    https://hizliresim.com/ex31cxc
    https://hizliresim.com/c3km4bq

    yorumu size bırakıyorum

    edit 1 : çantanın ölçüsünü istediği için yardımcı olursanız yani zahmet ederseniz cevabında bulunuyor herhangi bir pazarlık talep etmiyor zaten
  • bir letgo ölücüleri, bir de dolap ölücüleri, ölümüne kapışırlar.
    eşim de buradan satış yapıyor. 100 tl’ lik bir ürün için, ahiret soruları mı dersin, pazarlık mı dersin; daha neler neler.
    hakettiği cevabı almış kişidir.
  • çantayı satmak isteyen hanımefendinin, üslubunu hiç bozmadan, kibarca karşısındaki yavşak ölücüyü nasıl ezdiğini gördüğümüz ustaca yazışma.

    edit: mesaj kutuma çokça mesaj geldi konu ile alakalı. hatta birisi zaten çöpe atacağı malı satmaya çalışıyor esas ölücü kendisi v.s filan gevelemiş.

    1. çöpe atmak isteseydi atardı, mal onun malı bu ne sizi ne de beni ilgilendirir.
    2. ölçü sorduğunda cevaplamakla dahi mükellef değil. çünkü kendisi amatör satıcı sanırım siz kurumsal firma düşündünüz.
    3. sonunda dikkat ederseniz bedava vereyim denince mevzu bahis mağdur!? şahıs balıklama atlıyor.
    4. alıcının maddî durumu tamamen belirsiz.

    uzatmayın artık...
  • olm adam insan gibi ölçüsünü sormuş ürünün. bunda yanlış bir şey yok ki 50 liralık bir bok alıyorsan bile ölçüsünü bilmek hakkındır amk. satıcının gereksiz ukalalığı.

    satıcının 50-60 tl için bunlara vaktim yok deyip de dolap uygulamasında satış yapması da ayrıca komik. *
  • şu olayda satıcıyı haklı gören de net ölücüdür. 50 60 lira için uğraşmam diyor ama o para için çantasını satıyor te allam.
  • satıcı haklı. o kadar pimpirikliysen git sigortalı garantili bir ürün al. 3 kuruş için ne diye milleti uğraştırıyorsun? bunu yapanların %90.68'i satıcıyı boş yere uğraştırdıktan sonra ürünü almayan tipler oluyor hep.

    sonuç olarak yorumu bize bırakma, yorumu bize bırakmak demek itin götüne sokulmaya razı olmak demektir.
  • 50-60 tl için fotoğraf çekecek zamanı yok ama internete ilan koymaya, bir sürü mesaj yazmaya zamanı var. o ilanı oraya koyduysan ölçüsünü vs yazacaksın. çanta satıyorsun ölçüsünü bilmeden olur mu?
  • var böyle satıcılar koyduğu ürünü detaylandırmayıp detay istendiğinde ise üstün körü cevaplar verip sallayanlar. madem bir şeyi satıyorsun detayını yaz veya göster uğraşma. tabi bazı alıcılar da bokunu çıkarıyor soru üzerine soru. fotoğraf da ki kişiyi dolap'a raporlarsanız uçururlar diye düşünüyorum.
  • çantanın haklı olduğu satış münasebeti. çantayı bi salın la.
  • satici haksiz, canta satiyorsan ebatini adam gibi yazacaksin.

    musterinin hatasi canta satip ebatini yazmayan biriyle muhatap olmak.
hesabın var mı? giriş yap