• işlemeyen sistem. mantıkla bakınca güzel düzenli bir amaç güdüyor ama anlamadığım nokta günlerdir giriyorum hep dolu. forumlarda yazana göre sabah 9 da açılıyormuş sistem. bir sürü emniyet müdürlüğü olduğu halde bu kadar dolu olması da enteresan harbiden. bu kadar çok işi düşen var mı ya? yoksa memurlarımızı yormamaya gayret mi ediyoruz tam çözemedim.
  • 1 haftadır randevu alabilmek için sabah 09:00 itibariyle bilgisayar başına oturduğum ancak belirsiz saatlerde açılan randevu günleri nedeniyle henüz boş randevu günü yakalayamadığım sistem.

    randevu günlerinin saat kaçta açıldığını bilen bir sözlük yazarı varsa mesaj kutumu yeşertmeleri karşılığında bol bol hayır duamı alacaktır.

    edit : haftasonu 09:00 sonrası deneyin. rahat rahat alabiliyorsunuz.
  • genelde 8.30 gibi pusuya yatıp, 10-11e kadar bekleyebilirseniz alabilirsiniz. zira illa ki 9da açılacak diye birşey yok...
  • hep dolu gösteren sistem. "3-5 gun sonraya alayım" da diyemiyorsun, sadece ertesi güne randevu var ama hep dolu hep dolu.
  • bugun sonunda basarili oldugum ve randevumu alabildigim igrenc sistem.
    basariya giden yolda taktiklerim sunlar oldu:

    1. 08:30 dan 09:10 a kadar basinda oturmali ve surekli denemelisiniz
    2. o ilk kisimdaki yapmak istediginiz islemi ve subeyi sectikten sonra, resimdeki harf ve rakamlari da girince geldiginiz ajanda ekrani sizin eviniz
    3. bu ekranda "devam et" e basip, gun secmeden devam edemezsin deyince ok e basarak, ayni ekranda surekli refresh yapin. (ben bunu yarim saat kadar yaptim)
    4. saat 9:02 - 9:03 civari sistem aciliyor, hemen gun ve saat secip devam ediyoruz. (daha erken acildigini soyleyenler de mevcut)
    5. evraklarinizin tam oldugunu bildirmeniz gereken ve evraklarin yanina "tik" koymaniz gereken bir ekrana geleceksiniz, hemen koyun gecin, en son geldiginiz yerde evrak listesini print alabiliyorsunuz zaten. simdi zaman kaybetmeyin.
    6. kimlik bilgileriniz falaniniz filaniniz yaninizda olsun ve turkce karakterler kullanmaya, kimlik uzerinde gozukenin aynisini yapmaya cok dikkat edin cunku eger sistemle eslesmezse basa donuyorsunuz ve bu arada yerler dolmus oluyor.

    gecmis olsun
  • benim sürücü belgesi almak için bugün ilk defa karşılaştığım iğrenç sistem. randevu almak zaten yeterince çileli bir iş değilmiş gibi bir de habire "dolu" yazısını gördükçe kuduruyor insan. böyle hizmete verdiğim her kuruş vergi haram olsun, boğazlarına takılsın inşallah.

    umarım bir gün kendi elleriyle inşa ettikleri bürokrasi ağının içinde boğulur kalırlar. zira bu ülkede bürokrasinin ne kadar boktan bir şey olduğunu ancak yaşayan bilir.
  • genelde randevuları "balına" alabildiğiniz bir sistem.

    şöyle ki; bir kaç gündür sabah 08:30' da başlayarak 9:30 civarlarına kadar denemelerde bulunuyordum, sonuç alamıyordum. bugün de aynı şekilde denedikten sonra pes ettim. fakat sitenin açık olduğu sekmeyi kapatmadım. saat 10:00 gibi yanlışlıkla o sekmeye tıkladım ve sayfa yenilendi. bir de baktım ki yarın için 1 adet boş yer gözüküyor. durur muyum? yapıştırdım hemen tabi.

    tanıdık eş dost polis varsa direkt ondan yardım isteyin. premium şifre var onlarda sanırım. bir şekilde randevu alıyorlar. ya da benim gibi balına denk gelecek. başka türlü zor randevu alırsınız.
  • 3 senedir ehliyetim ile arama giren sistem . istanbulda olduğum tarihlere bir türlü randevu kopartamadım ki ehliyetimi alayım her sene belge yenilemekten bıktım.
    ehliyeti başka şehitden alamamak zaten saçmalık 3 senedir mernis adresim çanakkale'de ama oradan alamıyorum.
  • bugün 8:45-8:50 arası açıldığını gördüğüm ve randevu almayı başarabildiğim sistem. saat 9:00'da hiç yer kalmamıştı! ayrıca forumlarda dolaşan bir taktiğin işe yaradığını da gördüm.

    şöyle ki geceden randevu alınabilecek bir ilçe seçiyorsunuz ve randevu alacakmış gibi yapıyorsunuz. küçük ilçeleri denemek işinize yarayabilir, ben çatalca'da boş yer buldum mesela. daha sonra ileri diyip açılan sayfada gerekli boşlukları dolduruyorsunuz ama bu sefer ileri demeden önce sayfanın linkini kopyalayıp yeni bir sayfa veya sekmede tekrar açıyorsunuz ve o sayfada ileri diyorsunuz. yine açılan formu dolduruyorsunuz ama bu sefer ileri derseniz son aşamaya gelinmiş ve çatalcadan randevu alınmış olacağından işlemi bitirmeden sayfayı öylece bırakıyorsunuz ve bilgisayarı kapatmıyorsunuz. gidip bir güzel uyuduktan sonra 8:30 da bilgisayarın başına geçip sistemin açılmasını bekliyorsunuz, tabii bu arada önceden doldurduğumuz sekmeler hazırda bekliyor olacak. daha sonra yeni bir sekme açarak orada işlem yapacağınız asıl ilçeyi seçip boş yer kolluyorsunuz. sistem açılıp da randevu saatini seçip ileri dediğinizde açılan sayfada geceden doldurduğunuz formun boş hali çıkacak. işte bu aşamada geceden doldurup hazırladığımız diğer sekmeye ışık hızıyla geçip ileri diyoruz ve geceden doldurduğumuz diğer formun boş hali geliyor bu sefer karşımıza. yine orayı doldurmayıp geceden hazırda doldurulmuş olan öbür sekmemize geçip oradan da ileri diyerek randevumuzu alıyoruz. tüm bu işlemler sayesinde diğerleri sabah form doldurmayla zaman kaybederken siz 10 saniyede işinizi bitirebilirsiniz. dikkat edilecek nokta geceden sekmeleri hazırlarken yanlışlıkla son aşamaya gelmeyerek istemediğiniz ilçeden randevu almamak. ayrıca ben böyle devletin, böyle sistemin..

    itü kayıt şenliklerinde doktora yapmış bir kardeşiniz bildirdi.
  • öyle boktan bişey ki 2 haftadır check ediyorum hep dolu hep dolu. günün her saati denedim hem de..

    durum şöyle, 5 sene önce ehliyet sınavını falan geçtim. üniversiteyi değiştirdim izmire taşındım. o dönem de para mara yoktu zaten alamadım ehliyeti. boru mu 400 liraya yakın masrafı var sırf ehliyet almanın. sürücü kursu hariç. kaldı bütün işlemler istanbulda. e sürücü kursunun olduğu emniyet müdürlüğü dışında da ehliyeti alamıyosunuz. mal gibi ortada kaldım afedersin. gece gece sinirlendim gene.

    2-3 ay içinde yurt dışına çıkacağım, e işime de yarayacak ehliyet ve tek boş vaktimi bu arkadaşlara ayırdım. izmirden kalkıp sırf bunun için istanbula kartal ilçe emniyete gidicem ama randevu alamıyorum. ne hoş di mi ?

    hayır biraz araştırma yapıyorum. telefon numarası falan veriyo herifler forumlarda. randevu istiyosanız biz alalım diye. e yuh lan 2800 maaş neyinize yetmiyo lan ? gözünüze dizinize dursun !
hesabın var mı? giriş yap