• koca dünyada sen kalk bir türkle evlen ve müslüman ol! sonra kalk trabzonsporda yardımcı hoca ol. bu senaryoda bir tuhaflık yok muydu?

    sonra da bunu başımıza hoca yaptılar. teknik direktörün mutlaka camianın içinden olacak. o heyecan, o coşku hocada olacak. aksi takdirde olmuyor. adam kovulmak için her şeyi yaptı, üstüne bir de hakaret etti. küme düşme hattındaki takımın hocası olarak çıkmış diyor ki savaşmayı severim. ulan trabzon tarihinde 1. hafta dahil hiç oralara düşmüş mü aç da bak. biraz utanma, haysiyet sahibi olsa zaten istifa ederdi ama paraları cukkalamak daha anlamlı. son maçında da, resmen kasten rezil oyuncu değişiklikleri ile 3-1 öne geçtiği maçı bilerek elinden kaçırdı. uğurcan bir yere kadar direnebildi.

    peki ağaoğlu, sen bunu neden bela ettin. kalktın durup dururken ingiltereden bu saçma sapan insanı alıp getirdin. hiçbir faydası olmadığı gibi dünyanın parasını da cebine indirdi. mecbur muyduk yani?
  • soyadı çok manidar olan teknik direktör.*
  • sanki bu adam trabzonspor'da şahit olduklarına karşı sus payı olarak siyaset tarafından başakşehir'de scout ekibinin başına geçirildi.

    daha evvel göksel gümüşdağ başakşehir için kamuoyuna açık borsada işlem gören bir şirket katarlılara veya bir başkasına satılması söz konusu değil falan demişti. ancak şirket hisseleri falan satılabilir buranın.

    başakşehir şmapiyon olduğunda şirket hisselerinim değeri tavan yaptı. bence orada herkes elindeki hisseleri satmıştır pahalıya. daha sonra okan buruk ve aykut kocaman ile takım küme düşmeye oynarken şirket hisselerinin değeri düşmüştür. bu sefer de satanlar sattıkları hisseleri ucuza tekrar almıştır.

    şayet işin içinde bu tür bir manipülasyon varsa hiç şaşırmam. zaten bu ülke fesat karıştırılan ihaleler, rüşvet, iltimas, adam kayırma falan filan bu tip mevzulara hiç yabancı değil.
  • başlığa kimse yazmamış bari ben yazıyım mart 2017'de istanbulda düzenlenen futbol zirvesinde tayyip erdoğan'a chelsea forması hediye etmişti.

    trabzonspor'da hoca olduktan sonra takımın teknik kadrosu aynı olduğu gibi kaldı. adam kendi ekibini doğru dürüst kuramadı. yardımcı antrenör bile 1 ay sonra, kondisyoner ise 2 ay sonra geldi.

    yardımcısı ingiltere'den steven greaves, kondisyoner ise gökhan kandemir'e ek olarak trabzonspor'un linkedine açmış olduğu kondisyoner iş ilanına başvuranlar arasından seçilen ispanyol alex segovia vilchez olurken, spor bilimci ve aynı zamanda data ve motivasyon uzmanı olan 2016 - 2020 arasında chelsea de çalışan ingiliz malcolm harknes oldu. takımın asıl kondisyoneri yine gökhan kademir iken alex sergovia vilchez arka planda oyuncularla bireysel ilgileniyordu, sakatlıktan çıkan oyuncuların rehabilitasyon çalışmalarıyla ilgileniyordu.

    steve gereaves eddie newton'ın ayrılığının hemen peşinden kendi de görevinden alındı. alex sergovia vilchez de haziran 2021 de trabzonspor'daki görevinden ayrılıp karagümrük'de çalışmaya başladı. aralık 2021 de oradaki görevinden de ayrıldı. malcolm harkness ise haziran 2021 de trabzonspor'daki görevinden ayrıldı.

    buradan da anlayacağınız üzere adama son derece kötü bir çalışma ortamı sunuldu. kendisine yardımcı hocalık yapması için bursaspor'da sportif direktörlük yapan selçuk erdoğan, monaco'da önceden sportif direktör olan michael emenalo ve bunların yanında mehmet yılmaz, koray palaz gibi isimlerin adı geçtiyse de bunların hiçbiri olmadı. sadece steve greaves hocanın yardımcılığını yaptı.

    abdullah avcı ise göreve geldiğinde takımda sadece yeni gelen alex sergovia vilchez ile malcolm harkness haricinde teknik ekipte ne var ne yok herkesin işine son verildi. hatta iş öyle bir noktaya gitti ki sosyal medya ekibi bile avcı'nın isteğiyle değiştirilmek istendi. her yere avcı'nın kendi adamları yerleştirildi. bir de çok ilginçtir ki yaşar çevikel diye istanbulspor'da beraber top oynadığını birini tıpkı başakşehir ve beşiktaş'da olduğu gibi zihinsel performans antrenörü olarak kulübe soktu.

    aslında newton'ın trabzonspor ile anlaşması yurtdışında çok konuşuldu. chelsea sosyal medya hesaplarından newton'ı tebrik etti. tüm dünyada oldukça popüler olan fransız gazetesi l'equipe de newton ile alakalı bir haber yayınladı. eddie newton’ın önce kupayı alması ardından trabzonspor ile anlaşması ingiliz basınında da büyük ilgi gördü. the guardian’ın haberi ve röportajı var. ana mesele, ada’da siyahi menajerlere ayrımcılık uygulanması. ingiltere lig menajerleri birliği başkanı da sıkıntıyı kabul etti.

    newton'ın yurtdışında baya haber olsa da trabzonspor kariyeri oldukça problemli başladı. alınan oyuncular berbat ötesiydi, bunun yanında eksik yapılmış transferler vardı ve kendisi de bu durumu yakın zamanda goal de ekim 2021 de röportajında anlatmıştı. röportajdan 1 ay sonra kasım 2021 de başakşehir de scout ekibi başkanı olarak göreve başladı. ayrıca kendisinin trabzonspor'un başında teknik direktör değil iken chelsea de çalıştığı dönemde spor lig dergisine vermiş olduğu türk futboluna dair çok güzel bir röportajı ağustos 2020 de fanatik gazetesi tarafından yayınlandı.

    burada eddie newton fanatik röportaj
    burada eddie newton ayrılık sonrası röportaj 1
    burada eddie newton ayrılık sonrası röportaj 2
    burada eddie newton tayyip erdoğan
    burada eddie newton selçuk erdoğan
    burada eddie newton chelsea tebrik etti
    burada eddie newton l'equipe haberi
    burada takımın sahaya yayılışı
    burada eddie newton oyun planı 1
    burada eddie newton oyun planı 2
    burada eddie newton oyun planı 3
    burada eddie newton oyun planı 4
    burada abdullah avcı medya ekibi
    burada eddie newton twitter yorumları 1
    burada eddie newton twitter yorumları 2
    burada eddie newton twitter yorumları 3
    burada eddie newton twitter yorumları 4
    burada eddie newton twitter yorumları 5
  • bahçeşehir'in futbol ve scout sorumlusu.
  • bu aralar başakşehirin antremanlarında takımın başında kendisi olacakmış

    https://twitter.com/…tatus/1699402188718563404?s=20
hesabın var mı? giriş yap