• adama saygı duyuyordum ama bu akşam yaptığı açiklamalardan sonra artık saygı duymuyorum.

    zor mu kardeşim beceremiyorum bu sorumluluğu alamıyorum diyip istifayı vermek?

    belli ki amacı trabzonda td lik kariyerine başlayıp anadolu kulüplerinde td olarak calismak fakat trabzonspor bir staj yeri değildir taraftar baskisini kaldiramazsin newton iyi ki korona virus var yoksa bugün o stadda bacından girip anandan cikacakti taraftar. trabzonspor taraftarı aceleci sabırsız asi bir taraftar artık sabır tasma noktasına geldi her maç ayrı bir bahane ile karsımiza cikiyorsunuz yetti!
  • başarı yüzdesi yerlerde olan siyahi teknik direktörlerin son ornegi
  • 2011 sezonu şampiyonu trabzon, çipamuzu verin diyemediği için kovulmuş yetenekli td. adam sosa sorloth ile alanyayı yenip kupayı aldı herkesi gönder sonra eddie newton suçlu bırakın bu işleri hamsiler.
  • hamsi tava, şiş kebap çok güzel. gene gelecek ben :)
  • kovulmuş

    kaçınılmaz gerçekti.

    istatistiki olarak ligimizde yabancı antrenörler başarılı olamıyor. baya yüksek oranda yani.
  • kadroyu koruyacağız diyen geçen senenin başarılı yönetimi ve scout ekibinin kadroyu biçtikten sonra kurban seçtiği teknik direktör. ilk teknik direktörlük deneyimi olarak üzüntü verici. fakat bu bir yönetim ve scout ekibinin sonucu. takımın yedeği yok. alternatif yok. adaptasyon sorunu var. pandemi ve sakatlar cabası.
  • başarılı olup olmadığı konusunda bir şey söylemek için erken olduğunu düşünüyorum. beni asıl düşündüren newton olduğu için gelen baker ve afobe'nin newton'dan sonra neler yapacakları. yerine kimin gelip, bu enkazı kaldırabileceği ise ayrı bir sıkıntı. en iyisi kalsın.
  • yasanan her başarısızlıkta hep teknik direktore fatura kesiliyor.

    ünal karaman'i damata feda ederken huseyin isimli kapasite yoksununu getirdiniz.

    bizi şampiyonluktan etti.

    bir sürü adam takımdan ayrıldı, newton'u getirdiniz.

    ilk 7 haftada 5 puan... ama koltuk tatlı. siz hala yerindesiniz....
  • hoca oncelikle tesekkurler. emeklerin bar takimda, istifa etmeyip parani alip gitmek istemen de gayet normal. yonetimin beceriksizliginin gunahini senin odemen zaten mantiksiz olurdu.

    ama oyle bi oyun oynattin ki su takima, hocasiz olsalar senin oynattigindan daha iyi oynarlardi. yanlis futbolcu secimlerin, hep sakatliklari ya da farkli seyleri bahane etmen ipini cekti. biraz cesur olsan, abdusu kessen mesela su an belki de hala takimi yonetiyo olabilirdin ama olmadi.

    yolun acik olsun, sen yine ingiltere de scout olarak calismaya devam et, hocalik pek senlik bi is degil gibi duruyor sevgili eddie’cim.
hesabın var mı? giriş yap