• hani fiziki harita, siyasi ve idari harita diye harita çeşitleri olur ya, bu eko harita. türkiye'de nerde ekolojik bir oluşum var, kim ne yapıyor onu gösteren bir harita.

    sitenin hakkında bölümünü buraya yapıştırıyorum. tam tanım:

    '' başlangıçta bir eko-blog olarak düşünülen ve daha sonra bir sanal ekolojik ağ halini alan bu proje alper, yağmur, sedef, bilge ve müge‘nin kişisel çabaları ve çalışmalarıyla 2015 yılında filiz verdi. başta basit düşünülen harita, daha sonra interaktif, herkesin dilediği yeri ekleyebileceği bir haritaya dönüştü. ardından site içerisinde bağımsız bir sosyal ağ yapısı oluşturularak eğitimlere ve etkinliklere dair güncellenebilecek bir takvim ile tüm ekoloji temalı web sitelerinin içeriklerinin de bir arada toplanabilmesine olanak tanıyan bir otomatik veri toplama sistemi de projeye dahil oldu. bu şekilde ekoharita çok fonksiyonlu bir portala dönüştü.
    daha yapılacak çok iş var! sen de ekoharita ekibine dahil olmak ve tüm bu çalışmalara ilgin dahilinde, gönülden destek olmak istersen, aşağıdaki formu doldurman yeterli. görüşürüz. ''

    değişik bi şey bu gönüllü olma durumu, di mi? akıllı işi değil. yüce bi durum bence.

    (bkz: http://www.ekoharita.com/)
hesabın var mı? giriş yap