• başlıklarda bilet aramak yerine ihtiyacı olanların kolayca ulaşabileceği, fazla bileti olanların rahatlıkla paylaşacağı ve aynı zamanda başlıkların içeriğinin bozulmamasını sağlayacak platformdur.
  • 16 mayıs 2015 galatasaray gençlerbirliği maçı için batı tribünü, 7. kategori bileti olanların 1 bilet'ini paylaşmak istediğim etkinliktir.
  • uzun zamandır bu tarz bir başlık açmak aklımdaydı, ancak açılmış. açan insana teşekkür ediyorum. şu bilet muhabbetinden tiksintim o denli boyutlarda ki, gerekirse defalarca entry gireceğim bu başlığa. moderasyonla da konuşmak lazım, ilgilenirler mi bilmiyorum.

    şu bilet işi iyice can sıkmaya başladı arkadaşlar. alın taptaze örnek :

    (bkz: 3 nisan 2016 fenerbahce osmanlispor maci)

    maç başlığına 4 entry girilmiş. 3'ü biletçiler. hani illa ki iyi niyetli insanlar da vardır bunların arasında ama bildiğin karaborsacılık dönüyor iyiden iyiye.

    ben futbolla ilgili bir adamım. bilhassa kendi tuttuğum takım ve rakiplerinin maçlarını günler öncesinden takip etmeyi seviyorum. objektif yorum okumak, kompleksli taraftarın kompleksini görmek, teknik incelemeleri değerlendirmek vesaire bir hobi. klasik futbolseverlik işte. bunu medyayı takip ederek yapamıyoruz. 3-5 kişi maksimum. onların da bağımsızlığı tartışılır. tipik bir forumdan takip etmek de işime gelmiyor. ekşi sözlük hala kaliteli insanların takıldığı bir platformmuş gibi davranıyorum niyeyse. o yüzden maç takibini burdan yapıyorum. yani aslında yapamıyorum.

    yapamıyorum çünkü karaborsacılar basıyor başlığı. iki gram zevkin orta yerine sıçıyorlar. bakın, ekşi sözlük iş ağı diye bir başlık var. gayet güncel, gayet takip edilen bir başlık. makale aranıyor duyuruları var keza o da öyle. insanlar bir şekilde sorunlarına çözüm bulabiliyorlar. bu başlık da bilet paylaşımı için kullanılsın işte. o gün hangi takımın maçı varsa oradan takip edilsin. hem arayan da aradığını daha kolay bulur, hem ilgili maçın başlığı daha sakinler, daha verimli olur.

    bu dediklerime katılanları başlığı up'lamaya davet ediyorum. ilgili mod kim varsa ona da mesaj atılmalı. hadi bir el atıverin.
  • cuma ve cumartesi istanbul babylon'da gerçekleşecek stavroz konserine ne yazık ki bilet almayı unuttuğum için yeşillendirdiğim başlıktır. yardımseverleri mesaj kutusuna bekliyorum.
  • ekşi sözlük gibi kültür sanat yuvası bir sitede neden tutmadığını anlayamadığım başlık.
hesabın var mı? giriş yap