• bu da ajansın kendi gündem çalışması gibi sanki. hep parayla başkaları mı yapılacak. biraz da kendimizi gündem yapalım demiş olabilirler.
  • - linki ben mi verecektim arkadaşlar?
  • tespit gibi tespittir.
    araştırmacı yazarımızı kutluyorum.
    ben de verilen linkler vasıtasıyla biraz araştırdım durum apaçık ortada.
    emeğe saygı
    edit: yazar entrydeki linkler ile istemeden de olsa organik bağlantı verdiriyor. ss olsa daha makbul olacak gibi
  • gündemde tutulması gereken başlıktır. artık çaylak veya lanetli hesaplardan atılan "hocam bir entry girip 10tl kazanmak ister misiniz" tarzı mesajlardan gına geldi.
  • haklı olabilirsin arkadaşım. fakat sistem biraz da böyle çalışıyor. bana da mesajlar geliyor bazen. bizimle çalışmak ister misin, entry başına 20 lira kazanç vs. gibi.
    sana şunu söyleyebilirim sadece. ekşi sözlükten beymen veya mudo gibi firmalara müşteri çıkmaz pek, yemeyelim birbirimizi.
    yukarıda bahsettiğin markaların hiç birinden alış veriş yapmadım, yapamadım. köfteci yusuf hariç, o zaten ucuz diye gidiyorum.
    yine bahsettiğin sanatçılarla da hiçbir bağım yok, olamaz da. ha, dersen ki yeni nesil etkileniyor, aq ben onların çok ayıp ediyorlar.
  • ekşi sözlükte ki gladyo ifşa olmuştur. ekşi sözlük bağırsaklarını temizlemeli .
  • parasına bakan ajans.
    belirli siyasi görüş ve derneklerinde bu şekilde hareket ettikleri belli. aynı konuda iki siyasi görüşün gündemi varken birisi görmezden gelinirken diğerine hep de aynı tip entryler giriliyor. bunları yıllardır herkes söylüyordu. ama yönetim sağolsun ihmal ediyordu.
  • öncelikle araştırmacı yazarımızı tebrik ederim. güzel takip ve bağlantılar kurmuş ancak bu da biraz sözlükte desteksiz algı yaratabilecek bir iddia olabilir.
    ajansın ekşi sözlük üzerinde bu denli çalışmaları olmuş olabilir. ancak onların reklam anlaşmaları yaptıkları kişi ve kurumlar dışında binlerce entry giriliyor, başlık açılıyor. kargo firmalarına ait onlarca sövgü dolu yazılar okuyor, ister istemez pek çok linçe şahit oluyoruz.
    demem o ki böyle bir algıyla sözlük lekelenmeye devam ederse yazarlar hiç kimse ve hiçbir firma adına bir şey yazamayacak hale gelebilir.

    söz konusu bir deneyimimi de kendimden aktarayım:
    bir tane arkadaşımın işiyle alakalı tavsiye entrysi yazdım diye sözlük alnımın ortasına reklam yapıyorsun siktir git yazdı ve hesabımı sildi.
    işte ben de o gün sözlükten ve sahiplerinden nefret ettim.
    yıllar boyu içini anılarımla, deneyimlerimle doldurduğum hesabımı silip yazılarımı da üstüne zimmetleyip bana yedeklerimi de vermedi.
    lanet olsun böyle sözlüğe lanet olsun işini yapmayan yönetime.

    ne yazık ki böyle ajansları da sözlük yönetimi araştırmak yerine bizim gibi garibanları gösteriş uğruna silip yok eder.
    sorsan reklam yasak.
    yersen.

    hesabımı geri ver yönetim!
  • helal olsun sherlock. valla böyle araştırmacı insanları görünce mutlu oluyorum. sözlüğün içine sıçılalı çok oluyor zaten. yıllar önce gayet kaliteli, seviyeli bir ortamdı. şu an bok çukurundan hallice. gelen geçen reklam yapar, ana avrat düz gider. bize en ufak şeyde ceza veren harika adaletli(!) yönetim burada sabah akşam reklam yapan ya da ana avrat siken trolleri adeta ödüllendirir. şu sözlüğe azıcık bir hürmetimiz kaldıysa o da geçmiş yılların hatrına.

    destek için (bkz: up)
  • yazar sayısını gereksiz arttırma politikası yüzünden bunlar cirit atıyor
hesabın var mı? giriş yap