• ekşi kesinlikle berbat bir ortama dönüştü. insanların bam teline basmaya çalışan, kadına erkeğe, kiracıya ev sahibine, sağına soluna saldıran ve saldırı dozunun aşağılık seviyelerde tutan bir yere dönüştü.

    saçma sapan şeylerde sansür uygulayan sözlük bunlara müsaade ediyor yazık.

    ekşi yeniden kapanırsa alacağı domain önerisi eksihub.com'dur.

    edit: hissettiklerimi 2 satırda anlatmaya çalıştım benim gibi düşünen insanların olması güzel. benim düşüncemden bizdendir genellemesi yapmıyorum gercekten bir ben mi tiksiniyorum her girişimde şu yere diye düşünmeye başlamıştım öyle değilmiş.

    edit 2: konu karşıt görüşün tahammül edilememesi değil, yukarıda belirttiğim gibi; aşağılık seviyelerde yapılan itici ve saldırgan içeriklerin üremesi ve buna "düşünce özgürlüğü" denmesi. zaman zaman bizde bu zehre kapılıp benzer hatalar yapıyoruz ama bunu adet edinmiş ve kışkırtıcı içerik yaratanlara dur denmeli.

    güzel bir not** seçim zamanı mesaj kutumda çok güzel tartışmalar yaptığımız karşıt görüşlü arkadaşlara selam olsun. keşke ortam bu kalitede olsa.
  • sicak havada bozulmuş
  • eskiden mi daha iyiydi ben mi bozuldum bilmem ama ekşi eski ekşi değil net
  • kuşak farkı
    dünya değişiyor
    saldırgan insanlar tekrar hortlamakta
    sevgi barış hoşgörü diyene tahammülleri olmayanlar herkesi kendileri gibi herkesten nefret etsin istiyorlar
    düşman belleyerek söylemlerini yayıyorlar
    onun cinsel yönelimi onun giydiği tesettür öbürünün yaşı berikinin siyasal düşüncesi kimikinin inancı ya da inançsızlığı aşırı küfür alıyor
    dengeler bozuk
    azıcık çıkın ormana oksijen alın müzik dinleyin kuzum
  • insanların berbat bir şeye dönüşmesi daha doğru olur!
  • dönüşen ekşi değil, türkiye. hastalıklı ve nefret dolu, anksiyete dolu bir sosyoloji hakim oldu ülkede. özellikle büyük şehirlerde. ekşi'nin durumu bunun açık bir göstergesi. vaziyet iyi değil.
  • aslında berbat bir yere dönüşmedi, dönüştürüldü. eğitimsiz kesimin kontrolsüz üremesi sonucu nüfus çoğunluğunu ele geçirmesinden mütevellit eğitimsiz insan arzında fazlalık oluştu. hal böyle olunca ortaya böyle bir tablo çıktı. eğitimden kasıt bir okul bitirip diploma sahibi olmak değil; sosyal medya kullanımının temelindeki beğenilme arzusunun tetiklediği davranış eğilimlerinde artış oldu. beğenilme ve onaylanma arzusuna bağımlı hale gelen kişiler bunu parasıyla, sosyal statüsüyle veya başarılarını ön plana çıkarmasıyla yapmaya başladı. kimileri de histrionik bozukluklarını ofansif düşüncelerle pekiştirip iyi ya da kötü bir geri dönüş alma eğilimine girip ihtiyacı olan dopamini alır. bu yüzden engelle, başlıklarını engelle seçenekleri var. kullandığınız platformu kendi ilgi alanlarınıza göre şekillendirebileceğiniz birçok seçenek var. yeter ki nasıl kullanmak istediğinize karar verin.
  • şu anda öyle platformlar var ki
    ekşi onların yanında britanya kütüphanesi kalır.

    (bkz: british library)

    ne dediğinizi anlayan, anlamaya çalışan insanlardan oluşan bu platformun değerini bilin.

    neler var neler...
  • fikirlerini
    cinsel organı gibi kullanmaya çalışan
    çok fazla sayıda erkek orangutan var.
  • bütün başlıklar ve gündem troller tarafından belirleniyor. ama suçlu tamamen yönetim. tek dertleri para ve hit. kalite önemli değil.

    bir de her troll başlığına sayfalarca entry doseyen 30 yaş üstü boomerlar var. zekalar bu ergenlerden de aşağılık ki her troll başlığına cevap veriyorlar. 30nyas üstü bisiklete binenler diye 10 yaşındaki çocuk dalga geçmek için baslik açıyor, 30 yaş üstü küçük beyni ile yüzlerce kişi cevap veriyor.
hesabın var mı? giriş yap