• mehmet germiyanligilin esi.sosyete sayfalarinda sikca rastlanan hatun kisi
    (bkz: ukte dolmasi)
  • giyinmesini iyi bilen sosyetik kadin
  • kendileri ek$i sozluk takipcisi imis.
  • bilgi universitesi santral projesine fon bulmak icin calisanlardanmis...
  • bu günlerde aldatılmış sosyetik bayan olarak gazetelerin ilk sayfalarında yer almaktadır.
    nds mezunudur kendileri.
  • eşinin kendisine hediye ettigi pirlanta yüzüğü kabul etmemiş ve boşanmış. helal olsun, takdir ettim.
  • hayata olan duruşu, elbiseleri gibi ışıldayan kadın.sosyete gibi sadece gazete ve magazin haberlerinden takip edebildiğimiz alemin içinde, evli olduğu kocasının başka bir kadın ile olan ilişkisini duyduğu andan itibaren, avşar kızı hareketler sergilemeyip, tavrını koymuştur.

    seven bir kadının yapabileceği bir tavırdır bu gerçekte.evliliğine güvenen ve kocasını seven bir kadın gibi, hayata devam kararını aldı."hayata devam, kocaya tamam "dedi.. hatta okuduğumuz kadarıyla kocasının barışma teklifleri ve pahalı ışıldak hediyelerini bile kabul etmeden, gitti kocasının hayatından..

    en ses çıkartan gidişi yaparak üstelik gitti, sessizce ama derinden..
    -helal olsun bile dedik . aslında normal şartlarda olması gerekeni veya unuttuğumuz değerleri hatırlatmasına idi bu helal olsunlar. bize idi.
    evlilik kurumu darbe aldıysa üstelik hatalı olan da erkek tarafıysa af etmeye ve üstünün zamanla örtülüp devam etmesine alışmıştık oysa.
    normalden saptırılmıştık, aldatmaya rağmen yeniden deneme denemeleri gözümüze hoş görünüyordu.
    yeniden denemek, yeniden başlamaktan daha kolay görünüyordu.
    zaman denen kavram omzumuzdu. zamana bırakıp unutulmasını bekliyorduk.

    taakii elif hanım, öyle olmaz böyle olur deyip tak tak tak oldu bittiye getirene kadar evliliğini medyada.
    bugünkü gazetelerde elif hanım'ın duruşu dimdik ama aldatan ve başka bir tene derin geçiş yapan mutlu kocanın suratı perişan.belli ki anlayamamış ;
    karısı onu herşeye rağmen bırakmaz, yalancıktan da olsa sahiplenir sanmış.kızımız var, ben seni asla bırakmam, bitecek illişkin ve ben seni bekliyorum,salya sümük perişan olacak sanmış.

    peşpeşe ve alışmış olduğu düzenin aksine tokatları yemiş eski karısından, karısı eski karısı olmuş, karım dediği hayat arkadaşı kazanmış maçı.son dakika da penaltılarından da değil hemde 90 dakika oynanan maçtan elif germiyanlıgil açık farkla galip çıkmış.karşı takım önde gidiyordu oysa, ne oldu ?

    (bkz: bittin olm sen)
    (bkz: derin darbe)
  • bitmiş evliliğini resmi olarak bitirmek için "güzel bir fırsat" yakalayıp boşanma tazminatı olarak 2 milyon dolar, çocuğunun masrafları için de aylık(evet, her ay) 15 bin dolar alacak olan ultra yapay, teşhirci kadın. bunu duyunca insan yıllarca dirsek çürütüp kafa patlatacağıma gidip bir zengin koca mı bulsam diye düşünmeden edemiyor.

    örnek alınası dişi filan da değildir, içinde bulunduğu çevreye göre gayet sıradan bir dişidir, kocasının üstünden belli bir noktaya gelmiştir, şu anda bu şartlar altında onu bırakması hiç de zor değildir.

    edit: yukarıdaki ilk cümlem için gayet güzel bir kanıt 17 aralık 2005 tarihli sabah gazetesinden: elif hanım, "her evlilikte olduğu gibi, biz de ufak tefek tartışmalar yaşıyoruz. ama kesinlikle ayrılmak gibi bir düşüncemiz yok" dedi.
    eee, görünen köy kılavuz istemezmiş. şanslı kadınmış ki çok beklemesine gerek kalmamış.

    edit 2: arayan 2004 tarihli derin mermerci haberlerini de bulabilir. iki ay, üç ay, beş ay değil, 2 sene mi sürdü anlatıldığını anlaması? bir nevi hülya avşar zekası.

    ayrıca şu sıralar raci şaşmaz'la çıkmaktayış ki sevgilisi bile nasıl kültürlü bir bağyan olduğunu göstermiştir. başarılarının devamını diliyoruz.
hesabın var mı? giriş yap