14 entry daha
  • bilet fiyatlarının arap ekonomisine göre belirlendiği bursalıların çok beğenmesine ve özenmesine rağmen fiyatlarından ötürü binemedikleri %90 arapların sömürdüğü aşırı pahalı hizmet.

    amk arapları ne anlardan dağdan bayırdan kardan soğuktan oraya kadar çıkıp hemen bi kapalı alana girip çay kahve nargile takılıyorlar. ne geziyorlar ne piknik yapıyorlar. birazda orda oturalım deyip çıkıp oturuyorlar sadece.

    nefretse nefret ırkçılıksa ırkçılık kendi memleketimdeki bi hizmeti gönül rahatlığıyla kullanamıyoruz arkadaş. nereye gitsek araplar yığınlar halindeler. 5 sene önce teleferiğe bindiğimde "oğlum bizimde avrupadan eksik yanımız yok bak jilet gibi teleferik tesis insanımız kullanıyor kayaçılarımız var falan" derdik şimdi amk arap işgali altındaki bi tesisten ite kaka kullanabiliyoruz bütün esnaf sadece onlara çalışıyor ulan bi dandik sucuk ekmek parasıyla bir kaç kangal sucuk alırsın marketten. neyse ki hazırlıklı gidiyoruz da kendimiz pişirip yiyoruz. bigün dayanamayıp bi arabı çok pis döveceğim sebepsiz nedensiz bi şekilde döveceğim afakanlar basıyor onların o kalabalıklarını görünce. peçeli kadınlarını görünce. amk restorana peçeli kadını getiriorlar zavallım peçesini çıkarmadan yemeğe çalışıyor bi şeyler erkek hapur hupur yerken
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap