141 entry daha
  • böyle tepkilerin zamanlamasını gördükçe ümitlerim gitgide azalıyor. hatırlarsak benzer bir olay rasim ozan konusunda da yaşanmıştı. yıllar boyunca yaptıklarından, saçmalamalarından dolayı defalarca ekranlardan men yemesi gereken bir adam, diğer günahlarının yanında devede kulak kalan bir olaydan dolayı ekrandan uzaklaştırılmıştı. bizim ülkede işler böyle yürüyor.

    bu durumda da farklı bir şey olmadı. damat ve soylu gibi liyakati tartışmaya açık isimlerin başında olduğu ülke ekonomisinin durumu ortadayken, bunca idari zaafiyete ve üst üste gelen hatalara yıllarca ses etmeyip bir gece bir futbol maçından sonra 'başarısız ve kasıtlı hakem yönetiminden dolayı' şu başlığı gündem yapan arkadaşlara hoş geldiniz demek istiyorum. hoş geldiniz ama biraz geç geldiniz.

    şimdi asıl diyeceğime geleyim.

    şu "siyasetin futbola iyice bulaştığının kanıtı olan tribünler" diye başlayan entry'leri okudukça da kahkahalarımı tutamıyorum. (işin spor yanını geçtim, türkiye ligleriyle de uzunca bir süredir pek ilgilenmiyorum ama) arkadaş hangi mağaradaydın sen?

    fenerbahçe taraftarı stada 'sandıkta görüşürüz mesut bey' pankartları astığında, galatasaray tribünleri toki başkanını ve rte'yi yuhaladığında, yine fenerbahçe taraftarı 'ali ismail korkmaz fenerbahçe yıkılmaz' diye tezahürat yaptığında, çarşı dozer kaçırıp toma kovaladığında, beşiktaş ve fenerbahçe taraftarı maçlarda 'her yer gezi her yer direniş' diye bağırdığında sen evde çekirdek mi çitliyordun, yoksa a haber mi izliyordun, çok merak ediyorum. bak daha 3 temmuz'a, ondan öncesi haluk ulusoy'lara, tansu çiller'lere, mehmet ağar'lara falan hiç girmedim daha, yaşın yetmez de anlamaz üzülürsün diye.

    türkiye'de spora siyaset girmiyormuş :)

    sen burayı isviçre mi sandın arkadaş, meksika, arjantin, güneydoğu asya, türkiye gibi yerlerde spor çok etkili bir araçtır. her siyasetçi de onu bayıla bayıla kullanır.

    evet bu ülkede 3-5 ay öncesine kadar spora siyaset hiç girmiyordu, her şey şu 2020 devre arasında başladı. bir anda her şey dibe vurdu kanka :((( bence de ilk fırsatta yeni zelanda'ya taşın, curling falan izle sen.
209 entry daha
hesabın var mı? giriş yap