43 entry daha
  • güzel kardeşim, tepkinde sonuna kadar haklısın. buradaki yazanların yarısı gavat olmuş farkında değiller. yöneticilerine tuvalet kağıdı olmuş dengesizler.

    konuya gelirsek eğer, yazılım uzmanı arkadaş istemiyor da, bu götveren niye numara isteyip uygulamada sorgulama yapabiliyor. söyleyeyim. bu tür insanlar sizin işten anlayıp anlamadığınıza bakmaz. sadece, ne kadar yalaka olduğunuzu, iş için ne kadar alçalacağınızı ve boyun eğeceğinizi görmek isterler. gerisi hikayedir. tabi, burada da benzer zihniyetten bir sürü orman çocuğu vardır elbet.

    işin özü bu tür insanlarla çalışmayın arkadaşlar. bu insanlar hayattan en ufak zevk almayan, tek amacı pozisyonu itibariyle altındaki insanları ezmek ya da bu olayda olduğu gibi, yeni işe alınacak insanlar üzerinden ego tatmin etmek isteyen zavallılardır. iyi kötü bilmez, empatiden yoksunlardır.

    şirkette, kendi çocukları yaşında kadınları taciz eden insanları kovmak istemeyen yöneticileri gördü bu gözler. neden, çünkü kendi elleri, gözleri olmuş, olan adamları bırakmak istemediler. üstelik taşeron amir, altında çalışan kadınları taciz ediyordu. en sonunda taşeron şirketin zorlamasıyla çıkarıldılar. yani düşünün, taşeron şirketin tacizci çalışanını, hizmet alan şirket yöneticisi koruyor.

    insanoğlu her zaman çıkarcı olacağı için, burada şeytanı bile savunur.
223 entry daha
hesabın var mı? giriş yap