35 entry daha
  • aşk üçgeni terimini biliyorduk da, aşk dörtgeni diye birşey var mıydı dedirten dizi. dizideki isimlerine göre onur ve kerem aynı anda şehrazat'a, bennu da kerem'e kesik, ayrıyetten şehrazat da cinsellik yaşamasından mıdır bilemiyoruz onur'a karşı boş değil gibi, hem abi güzelinden köpek de çekiyor. ha bi de şehrazat'ın kankisi var, o da bir ara şehrazat'a yazılır gibi geliyor. şehrazat'ın sıkça takıldığı hastanedeki doktoru da mehmet günsür oynasaydı da işin iyice boku çıksaydı demeden edemiyor insan.

    ayrıca çocukluk arkadaşı ve iş ortağı olarak bu kadar ölümüne kankayız durumunda olan iki türk gencinin arasına bir hatunun böyle bir anda girip de birbirlerine kıl göndermeler yapmaları pek mantıklı gelmedi, ki zaten onur'dan şehrazat'la beraber oldukları gecenin sabahında direk kerem'i arayıp, "hacı şehrazat var ya, ben ona çaktım dün gece" gibi bir olay beklerdim.

    edit: eklemeden geçmemek lazım, ufak bir ayrıntı, son model bmw 7.60'ı şöföre kullandırma olayından vazgeçmiştir halit ergenç, delikanlı bir abimiz olduğunu bir kez daha ispatlayıp direksiyona geçmiştir.
1009 entry daha
hesabın var mı? giriş yap