15 entry daha
  • mikro iğnelerle ciltte küçük travmalar oluşturup vücudun yara iyileştirme mekanizmasını devreye sokmasını tetikleyen, kollajen yapımını hızlandıran yöntem. güneş lekeleri, düzensiz cilt rengi ve gözenekler için faydalı olduğu iddia ediliyor.

    bugün ilk seansımı yaptırdım. toplamda 4 seans yapılacakmış. doktor; acı eşiğimin ne durumda oldugunu sordu, iyi olduğunu söylediğimde biraz derin dalacam izninle dedi.*

    önce tüm yüze anestezik bir jel uygulanıyor ve uyuşuyor. sonra pata küte dalıyorlar asjdks. ben pek acı hissetmedim küçük bir yanma hissi oldu sadece. yüzüm kızardı biraz ama oradan çıkıp işe geldim yani çok kötü bir görüntü olmadı. benim cildim pek hassas değil, hassas ciltler daha kötü olabiliyormuş.

    20 gün sonra ikinci seansıma gideceğim. cildim yağlı, gözenekli ve lekeli. bakalım nasıl bir sonuç gözleyeceğim merak içersindeyim. umarım güzel editlerle dönerim.*

    edit: ilk seans akşamı yüzüm şişti buz koydum biraz. yanma vardı, kızarıktı. 3 günde tamamen iyileşti. gözenekler sıkılaştı, cildim gözle görülür ölçüde parladı. birkaç güne ikinci seansıma gideceğim.

    edit 2: ikinci seansım daha iyi geçti. normalde ilki en hafifiymiş ama ben bir hata ederek buz koydum ve ödem oldu. bunu öğrenince 2.de sadece hametan ve güneş kremi kullandım ve çok daha çabuk iyileşti. bir hafta sonra gözeneklerim neredeyse kayboldu. lekeler azaldı. yüzüme hiçbir şey sürmeden pırıl pırıl gezmek ne harika bir duyguymuş. doktor, 3. ve 4. seanslarda esas etkinin gözleneceğini ve kalıcı olacağını söyledi. heyecanla bu seansları bekliyordum ama birtakım sebeplerden ötürü burada sonlandırmak durumunda kaldım.

    yaptırmayı düşünenlere şiddetle tavsiye ediyorum. ileride tekrar yaptıracağım. burada ismini yazmadım ama soranlara ankara'da yaptırdığım yeri önerebilirim.
27 entry daha
hesabın var mı? giriş yap