17 entry daha
  • üst edit: işverenim faaliyetlerine devam etmekte fakat kronik hastalık sınıfında olduğum için, ikinci bir emre kadar, süresiz idari izindeyim.

    konuşmayayım diyorum ama ne yazık ki bazı ılık götlü ekşiciler bir takım şeyleri anlamakta zorluk çekiyor. herkes kamu çalışanı değil, beyaz yakalı home ofis çalışabilme imkanı olan insanlar değil.

    ne yazık ki engelli bir birey olarak, perakende sektöründe çalışıyorum, insanlarla yakın temas halindeyim. asgari ücretin bir tık üstündeyim. doğumsal kalp hastası bir bebeğim var ve geçtiğimiz aralık ayında kredi çekerek 60 bin liraya ameliyatını yaptırabildim. hayatımı idame ettirebilmek için, bebeğimin sadece sağlık ve gıda harcamalarını sağlayabilmek için, doğalgazımı, suyumu, elektriğimi ödeyebilmek için, devlet yasak koyana, patron gelme diyene dek! işime gitmek zorundayım. yoksa ben de bilirdim sokağa çıkmamayı, yerimde oturmayı, ailemi bu tür salgınlardan korumayı ama değil 17 mart, 18, 19, 20.... tarihlerin ardı arkası kesilmeyecek ama ben yine de işime gideceğim.

    bu sadece benim durumum. benim gibi olan, benden daha zor şartları olan yüzbinlerce insan var bu ülkede.
294 entry daha
hesabın var mı? giriş yap