2998 entry daha
  • --- spoiler --- ---

    - hey. nasıl gitti? harikaydı değil mi? kim, ee... kim. bak, affet beni, tamam mı? özür dilerim. seni şamar oğlanına çevirdiğim için ve dengeni bozduğum için. seni uyarmalıydım. ama biliyor musun? orada bana kızdın ya. çok işe yaradı. rich'in şüpheleri ile ilgili endişelerin vardı. bir şey dedi mi?

    - hayır.

    - harika, gördün mü? o öfke, gerçek öfke. koruyucu kalkan görevi gördü resmen, anlarsın ya. öyle bir duyguyu oynayamazsın. demek istiyorum.

    - evet öyle.

    - öyle değil mi? ee kevin ne dedi peki?

    - ee... dedi ki avukatlardan yorulmuş artık.

    - dur. dur. sesiyle yapsana. onun sesiyle yapman lazım.

    - kevin avukatlardan bıkmış, bu işin bitmesini istiyordu artık. ona senin sunduğun anlaşmanın bağlayıcı olmadığını açıkladık, ama umrunda olmadı. el sıkışmakta ısrarcıydı.

    - bum! işte bu kadar. işte güzelce pişip iştah açan servisiyle plan budur. bunu kutlamamız gerek. cidden. bir et lokantasına gidelim, birkaç kadeh kırmızı şarap alalım, biraz da tiramisu. hepsi tamam. kim, bak, özür diledim ama. tekrar söylüyorum, işe yaradı işte. o rich'in de
    paige'in de bu işi pişirdiğimizi anlamasının mümkünatı yok. 'çünkü bil bakalım. bir şey pişirdiğimiz yoktu. acker evinde kalıyor, artı cebine birkaç metelik de girecek. olivia bitsui dolandırıldığı için tazminat alacak. kevin da çağrı merkezini kuracak. herkes kazandı.

    - sen kazandın jimmy.

    - ne?

    - sen kazandın.

    - ee evet. ama, yani, biz kazandık. ikimiz.

    - yo ben kazanmadım.

    - "anlamadığın şeyi istemiyorsun demek?"

    - sana güvenmiyorum.

    - neden?

    - benimle oynadın. beni enayi yerine koydun.bir kez daha.

    - bir kez daha mı? ne...

    - bir dakika. plan seninse sen nasıl enayi oluyorsun?

    - siktir git jimmy! tanrım! ben... ben var ya? ben yapamıyorum.

    - kim, ben sadece...

    - yo, yo... sen ve ben bankaya karşı olacakken işi sana karşı bana çevirdin. tek olay bu da değil. devamlı devamlı hep aynı şey.

    - hayır, seni koruyabilmek için senden sakladım. bak, yakalanırsam ve tanrı korusun yemin ettirilip sorguya çekileceksin ve rahatça doğruları söyleyebileceksin.

    - tanrım, jimmy. beni koruma kisvesi altında sırtımdan bıçaklamanı mı aklıyorsun şu anda? bu, yaptıklarını haklı mı çıkarıyor yani?

    - tamam kim, özür dilerim. özür dilerim, tamam mı? bir daha, bir daha asla olmayacak.

    - yalan bu.

    - tamam, yemin ederim, yemin ederim olmayacak.

    - gözlerimin içine bak ve "bir daha asla olmayacak." de. yapamıyorsun. sana inanmıyorum. sen bile kendine inanmıyorsun. bu yalan. yalan söylüyorsun. yalan söylüyorum. bunun bitmesi gerek. böyle yaşamaya devam edemem.

    - hayır, hayır. yo, hayır.

    - jimmy, hayır kes sesini. jimmy, jimmy, biliyorsun bunun değişmesi gerek. bunu göremiyorsan, ne diyeceğimi bilemiyorum. çünkü kırılma noktasına geldik artık.

    - oo tanrım!

    - ya şimdi bu işi bitiririz...

    - hayır!

    - ya şimdi bu işi bitiririz, tatlı bir veda ederiz, yollarımızı ayırırız ya da...

    ya da ne?

    ya da... biz... yani...belki de...belki de evleniriz.

    --- spoiler ---
5359 entry daha
hesabın var mı? giriş yap