5 entry daha
  • bana 'mide bulandırıcısınız' şeklinde bir mesaj atarak, bana göre şahsıma hakaret eden yazar. lakin ruhsal olarak çok iyi olmadığını düşünüyorum yazar kardeşimizin. çünkü kimseye zararı olmayan bir entry sebebiyle başka bir insana 'mide bulandırıcı' demek, gerçekten problemli bir durum. eğer ruhsal olarak açıklayamıyorsak da, aile terbiyesiyle açıklayabiliriz son kertede.

    mide bulandırıcı olmamın sebebi ise, the elf on the shelf'e göre, la casa de papel için yazmış olduğum entry: #104777180.

    entry'de spoiler vererek bazı şeyleri açıklıyorum ve yazar kardeşimiz, neden narcos'a özel niye spoiler vermiyosunuz diye mesaj atmış ilk. neredeyse 15 yıllık sözlük yazarıyım, ilk defa böyle bir mesajla karşılaştım. hatta diziler için yazdığım, özellikle homeland/@dragonlady entry'lerimle bir siteden yazarlık teklifi almışlığım dahi var. ben o kadar dikkat ediyorken, sözlükçü arkadaşımız bunu yeterli görmemiş kendi dünyasında ve spoiler içinde spoiler istiyor?

    spoiler'ın genel olduğunu belirttiğim ilk mesajımdan sonra ise cevabı şu şekilde:

    "yahu narcos izlemedim papeli izledim senin yüzünden narcos spoilerı yedim. nesini anlamadın? genel spoilermış. insanlık tarihinde çekilen bütün dizi ve filmler için geçerli herhalde."

    bu neyin samimiyeti ya? 'yahu'lar, efendim aptal yerine koyup 'nesini anlamadın?'lar... hayır bu nefret niye? neden bu tavır? inanın haklı mı haksız mı ona bile bakmadım, ki haklı da değil.

    kendisine spoiler'ın genel olduğunu, daraltılmış olmadığını bir kez daha belirtmemden sonraki cevabı ise şu:

    "mide bulandırıcısınız."

    vallahi pes. bu neyin kafası? neyin nefreti? yani ya ruhsal bir problem var ortada, ya da ailesine veriyorum terbiyeden yoksun bıraktığı için.

    ilk defa böyle bir mesaj aldığım gibi, ilk defa da bir yazarın nick altına bu şekilde bir entry giriyorum. 2007 yılından beri aktif bir yazar olduğumu da belirtmek isterim.

    yazık günah, daha insan olamamışız.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap