4 entry daha
  • bu insanlar, kisisel olarak benim de oldurulmelerine sebep olan olaylar ve olgular ile ilgilendigim, entry'ler girip bilinmesi, ogrenilmesi icin caba gosterdigim degerli insanlar. bir misyon icin hayatini ortaya koyabilmek herkesin harci olan bir is degildir. bu eger saygi gosterilmesi gereken bir sey ise, bu insanlarin her biri ayri ayri saygiyi sonuna dek hak ederler.

    ama, iste o amasi var ki..

    bu insanlari, etnik kokeni ermeni olan bir turk vatandasi olduruldugu icin hatirlamak sizce hakettikleri saygi midir? yoksa aslinda saygisizliga mi girer?

    iyi niyet ariyorum, iyi niyetle bakmak istiyorum ama etnik kokeni ermeni olan bir vatandasimiz olduruldugu icin gundeme getirilmelerindeki o potansiyel iliski kurma cabasi, bunun var olabilecegi olasiligi benim huzurumu kaciriyor. oyle olmadigini ummaktan baska de elimden birsey gelmiyor. oldurulen vatandasimizin asala'ya, kaybettigimiz diplomatlar kadar karsi oldugunun bilinmemesi, soylediklerinin dinlenmeden sadece ermeni olmasindan hareketle "turk dusmani" onyargisi ile elestirilmesi, madem oyle iste boyle diyerek azeri soykirimi'ni hatirlatma cabalari [sanki bunu unutmak normalmis gibi].

    ne oldurulen diplomatlarimizi, ne azerilere yapilan soykirim ne de ermeni milliyetciliginin haksiz saldirilari hatirlatilmak icin bir ermeni yurttasimizin olmesine gerek duymuyorlar, oldurulen bir ermeni yurttasimizin dusuncelerine, emegine, cabasina ve hatirasina saygi duyulmasi, ermeni karsiti tum unsurlarin da hatirlatilmasini gereken bir sey de degil. kimse hrant dink'e sevgisini sunuyor diye azerilere dusman olmuyor.

    anlamiyorum, kalbiniz ayni anda sadece bir unsuru sevecek kadar mi kucuk yoksa sevdiginiz bir meyveyi yerken diger bir tanesine haksizlik ettiginizi mi dusunuyorsunuz?

    cocuk musunuz?
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap