348 entry daha
  • agresif tarza sahip ve ciddi anlamda yetenekli bir pilottur, ancak hem antipatik kisiligi hem de ikili mücadelelerdeki cirkef sürüs tarziyla; ayrton senna, niki lauda, michael schumacher gibi kusaklarin hatirlayacagi ve felsefeleriyle yeni jenerasyona rol model olacak bir spor insanindan ziyade, juan pablo montoya'nin az daha sinirlisi ve basarilisi olarak bir wikipedia sayfasi kalacaktir kendisinden geriye.

    belirli anlarda gercekten müthis performanslari olsa da, istikrarli ve tutarli bir sürüs tarzi olmadigi icin ve de redbull takimi da eski günlerinden adim adim uzaklastigi icin günümüz sartlarinda sampiyon olmasi imkansiza yakindir.

    sporcu denen insan, icindeki iyiye gitme arzusu sayesinde, hem mental hem de profesyonel anlamda gelismeye acik olan adamdir. f1'e toro rosso ile adim attigi 2014 yilindan bu yana ne sürüs tarzi, ne yaptigi hatalar, ne de kisilik olarak gram fark olmayan adamdan gelecegin sampiyonu falan olmaz.

    redbull'a gectigi 2016 yilindan bu yana , 1-2 agresif hareketle günü kurtardigi, ama yaris icinde oynadigi agresif kumarlar tutmayinca da, direkt olarak yaris disi kalan istikrardan uzak bir basari grafigi cizmistir.

    gelecegin sampiyonu denen insan sürüs, mentalite ve kisilik olarak nasil olmali derseniz, sizi suraya alalaim.

    (bkz: charles leclerc)

    edit: bizim meshur aglak sampiyon olmasin da, su entry sebebiyle g*t olmaya raziyim... yürüyedur al yanak ve bu hafta sonu su aglak hamilton'un altindan cek su sampiyonlugu...
3009 entry daha
hesabın var mı? giriş yap