• son dönemlerde dikkatimi epey çeken durum. aynı minvalde başlıklar kabak tadi verdi açıkçası.

    yok efendim “düğün istemeyen kız bulamayan erkek“ , “düğün isteyen kızların kezban olması“ ...vs vs epey uzun başlık listeleri

    birader bir kız neden düğün istemesin? hatta bir erkek. sunulan tek argüman “ o paraya tatile gideriz yheaa” vay amk argümana gel, sebebe gel, mantığa gel... bunu söyleyenin cebinde de ayfon vardır haa

    ömrün boyunca tatile gidebilirsin zaten. her sene git tutan mı var. hayatında bir kez yaşadığın evlilik hadisesini kutlamıyorsan, sevdiklerinle paylaşmak istemiyorsan ve en önemlisi “ gelinlik denen muhteşem güzellikte ve kutsal giysiyi hayatında bir kez giyme şansı olan kadın kişisine çok görüyorsan zaten siktir git evlenme amk.

    abi gelin kız diye bir kavram var. üstüne şiirler yazışmış, şarkılar türküler söylenmiş. bunu diğer sikimsonik geleneklerle bir tutamazsın.

    kızlar umarım bu ‘düğün yapmama’ aldatmacasına kanıp ömür boyu içlerinde ukte kalacak bir eylemden mahrum kalmaz. erkekler de sevdiklerini gelinlik içinde görme şansına ulaşır.

    o göbek atılacak.

    ayrıca nikah denen 2 dakikalık eylemde gelinlik giysen ne olur. bir de düğünün şekli önemli değil paranız yoksa sokak düğünü yapın amk.

    aynen atılacak!

    şart edit: aşağıda yazan kafası karışık arkadaşlar tam algılayamamış. hayatında bir kez gördüğün akrabaların olmadığı, tanımadığın kişilerin davet edilmediği düğünler de yapılabiliyor. teknik olarak mümkün yani. üstelik işin ilginç tarafı bu tamamen size kalmış. şaşırdınız değil mi!
238 entry daha
hesabın var mı? giriş yap