42 entry daha
  • 10. seviyeye bugün itibariyle ulaştığım google maps sıfatı.

    hiçbir avantajı yok deniyor,

    başkaca olarak drive alanı, etkinliklere davetiye ve yeni google ürünlerine öncelikli erişim gibi şeyler bahsedilmiş. çorap/takvim/anahtarlık muhabbeti ise tamamen google türkiye’ye kalmış bir şey. isterlerse bu ay bütçe ayırıp bu tarz eşantiyon ürünleri hediye edebilirler fakat “6 level olana anahtarlık, 7. seviyede hemen çorap paketliyoruz” gibi bir sistem / vaat de yok. çorap dışında türkiyede veriliyor mu bilmiyorum $10 değerinde play store hediye kartı hediye ediliyor, şahsen ben almadım.

    benim için asıl önemli olan etkinliklerde, yeni uygulamalarda size öncelikli haber vermesi. bence bu çoraptan daha önemli.

    şimdilik taze bir 10 level olarak aktaracaklarım bu kadar. zamanla gelişmeleri ve 10 level olmanın bir ayrıcalığı var mı yok mu görüp bunları buraya yazacağım.

    nasıl puan kazanılır?
    öncelikle fotoğraflarınızın görüntülenmesi, yorumlarda aldığınız beğeniler, eklediğiniz yerlerin görüntülenmesi size puan kazandırmaz. bunu kim ortaya attı da bu kadar insan inandı bilmiyorum. hangi yolla kaç puan kazanacağınızı google kendi ağızından şurada açıklamış;

    https://support.google.com/…es/answer/6225851?hl=tr

    ey uçurulan yazar bu cevap sana
    merhabalar hocam, imar sorgu sayfası falan çok yanlış taktikler. benim onlarca yerel rehber hesabım var hiçbirinde böyle şeyler yapmadım. amacınız seviyeyi yükseltmekse bol bol fotoğraf yükleyin, gittiğiniz her yerin 50 tane fotoğrafını çekin hatta aynı fotoğrafı 2-3 kere yükleyin ya da çok ufak farklarla aynı açıdan 2-3 fotoğraf çekin. en kısa yoldan puanı fotoğraf ve video ile toplarsınız, diğerleri ameleliktir. amacınız katkı sağlamaksa o başka, ona eyvallah tabi.

    düzenlemelerin onaylanması da topluluk o düzenlemeyi ne kadar gönderirse ona göre oluyor. kullanıcılar "burada böyle bir durak yok" dedikçe google sizin geri bildirimi dikkate alıyor, ya da sizin gibi yerel rehberler aynı düzeltmeyi gönderdikçe o düzenleme onaylanıyor. yoksa google oturup imar sorgu yapıp sizin düzenlemenizi teyit etmiyor. bunu nereden biliyoruz? kafamıza göre haritadan istediğimiz yeri sildirip istediğimiz yeri ekleyebiliyoruz. bazen 3-4 hesap yeterli olurken bazı düzenlemelerde 30-40 hesaptan düzeltme göndermemize rağmen olmuyor...

    ey uçurulan yazar bu cevap sana
45 entry daha
hesabın var mı? giriş yap