10 entry daha
  • evet güzel insanlar güzel duyarlar kasıyorlar lakin bu sorun topyekün çözülecek bir sorun. bakın duyarlı insanlar bile o topluma, o topluluğa uzak. herkes diyor ki neden öldürülmüş? çünkü zorla evlendirilmek istenmiş de ondan. gazete başlığını okumuş, ona bağlı haberi okumuş ve bunu çıkarmış.

    zorla evlendirilmek istediği için değil, evlendirilmek istediği kişiden hamile kaldığı için ve o kişi de kızdan ayrılınca artık "ortada kaldığı için" öldürülmüştür bu kız.

    çünkü onu hamile bırakıp ayrılan erkeğin suçu yoktur. yine kadın iffetine sahip çıkamamıştır. şimdi kim onunla evlensindir, babasız doğacak çocuğu görenler daha evinde tuvalet olmayıp da bahçeye sıçan o aziz aile hakkında ne dedikodular yaparlar acaba, kaçak elektrik kullanıp musluğundan 3 gün su akıp 4 gün akmayan, mağradan daha 20 sene önce çıkıp dört duvara girebilmiş o kadim ailenin şerefi ne olur? o yüzden öldürmüşlerdir. çünkü yine aynı primat çevre topluluk, acaba adamdan hamile kalmadı da ondan mı ayrıldılar diye dedikodu yapmıştır.

    duyarlı olun ama biraz da toplum ile tanış olun yahu, uzaktan sevmekle olmuyor bu işler.
72 entry daha
hesabın var mı? giriş yap