• putları yeniden devir nesil nickli teröristin, sözlük ortamını bataklık olarak nitelendirmesi ve bu bataklığı kendi tabiri ile kurutmak için örgütlenip çete kurması. çete faaliyetlerinin amacı da aşağıdaki gibi

    "sevgili yol arkadaşlarım ekşisözlük hareketimiz devam ediyor. alabildiğimiz kadar hesap almaya devam edelim. bu sorunu kökünden çözeceğiz. öyle bir bataklığı kurutacağız ki şaşırıp kalacaklar. hesap alanlar bana mesajla ulaşsın lütfen. kaç kişi olduğumuzu görelim."
    https://twitter.com/…ren/status/1270330219077959680

    uygulamayı planladığı terör eylemi için yapılanma planını ise şu şekilde anlatmış.

    https://twitter.com/…ren/status/1267091053070503937
    "ekşiyi deviren nesil.. ekşi hesabı almak için gerekenleri madde madde izah ediyorum

    1- önce kayıt formunu dolduruyoruz. kendimize siyasi olmayan bir isim seçiyoruz
    2- seçtiğimiz başlıkların altına tanım cümleleri yazıyoruz.mesela aaraba" başlığını seçtikaraba başlığının altına: dört tekerleği olan motorlu taşıt.
    gibi bir tanım cümlesi yazıyoruz. bunu yaptıktan sonra mailinize bir onay linki geliyor. onu tıklayınca çaylak hesabınız onaylanmış oluyor.bu tanım cümlelerinden 10 farklı başlığa yazmalısınız.
    3- siyasi başlıklardan uzak durun çünkü chpli moderatörler sizi onaylayacak. başlığa tanım olmayan hiç bir şey yazmayın.çaylak hesabınız oluştuktan sonra bekleme moduna geçiyoruz. arada bir sözlüğe girip bizim fikirlerimizi savunan yazarların yazılarını favlıyoruz. mukaddesata küfür eden yazarların yazılarını da şikayet etme bölümünden şikayet ediyoruz."

    twiterda yer alan bir başka kişinin "ekşi sözlük teki kullanıcı adınız aynı mı" sorusuna ise

    "evet, onun yasağı kalkana kadar ve cehenneme suruleceksiniz isimli bir hesabı kullanıyorum"

    şeklinde cevap vermiştir.
    https://twitter.com/…ren/status/1267850669479919618

    edit : açtığım başlığı "sözlükte korku bacayı sardı" olarak sayfasına taşımış. benim tek başıma sözlüğü temsil ettiğimi iddia ediyor beyin fakiri. kendisi için kullandığım çete ifadesini de bana karşı kullanmış etrafımda kimse olmamasına rağmen. çalmak fıtratlarında var belliki. korkmaya gelince, çakaldan korkmamayı küçükken öğrettiler. sanal ortamda fıtratını satan ucuz fahişelerden korkmamayı ise internetin gelişi ile beraber. dolayısıyla ne burada, ne sokakta korkmadım 3 kuruşluk soyu belirsizlerden. sabahtan akşama nickler arkasına saklanıp klavye elinde sağa sola ateş etmeye benzemez gerçek korkusuzluk.
    https://mobile.twitter.com/…tus/1270677967639924737
100 entry daha
hesabın var mı? giriş yap