18 entry daha
  • geçen kış cilt lekelerim ve gözeneklerim için 6 seans yaptığım işlem.bütün bir kışa yayılıyor mübarek.
    sonuçlarına gelirsek.son seans üzerinden bir yıla yakın zaman geçti.cildim yaptırmadan önceki halinden beter oldu.yaptırırken iyi hoş cilt parlıyor rengi açılıp renk eşitsizliği ortadan kalkıyor,pürüzleşiyor..şimdiye kadar neden yaptırmadım diyorsun.sonrası cildime extra dikkat eden,temizliği,güneş koruyucusunu eksik etmeyen biriyim ama maalesef sonuç hüsran..birkaç ayda bir cilt temizliği yaptırın bir uzmana ama bu tarz işlemler cidden gelip geçici çözümler.sürekli de yaptırıp cildin yapısının anasını da ağlatamayız.
    dost tavsiyesi eczaneden kaliteli temizleyici, tonik ve cildin yapısına uygun nemlendirici kreminizi alın,yüksek faktörlü koruyucu edinin,bir kaç ayda bir cilt temizliği yaptırın yeterli..

    edüt:çok fazla mesaj alıyorum bu konu ile alakalı.bu işlemi ve daha pekçok cilt işlemi yaptırmış biri olarak,şunu söylemek istiyorum;
    yaptırmayın..cilt yapısı dışarıdan düzenli işlemlere karşı bir yerden sonra savunma yapamıyor.ph’sı,florası bozuluyor.yeni gözenekler,kolajen kaybı oluyor.
    düzenli ve doğal(mis bahçenin ürünleri gibi) yağlarla temizliğini yapın,siyah noktalarınızı düzenli temizletin yeterli..
    düzenli egzersiz,sağlıklı beslenmeyi ihmal etmeyin..
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap