• bıkmadan usanmadan parlatıp parlatıp, allayıp pullayıp, güzellemelere doyamayıp önümüze bu adamı getirmekten vazgeçmeyeceksiniz anlaşıldı. insanoğlu ne kadar kaypak bir varlıktır anlamak imkansız hakikaten.
    hafıza-i beşer nisyan ile malüldür nereden geldiğini, kimlerin yanında olduğunu unutturacak kadar çok uzun zaman da geçmedi, lakin kandırılmak bizim gibi toplulukların en büyük laneti olduğu içindir ki kanıp kanıp hep şapkadan tavşan değil de bu sefer farklı birşey çıkacakmış hissiyatı ile herşeyi sahiplenip kabullenmesinden kaynaklanmaktadır.

    daha önce farklı başlıklar altında defaaten anlattım, izah etmeye çalıştım ama sadece seri bir şekilde eksilediniz ama ben yine de birkez daha anlatayım siz bildiğiniz tek şeyi yapın kafanızı kuma gömüp ruhunuzu satılığa çıkarın. bu sefer farklı bir şekilde anlatalım, maymuna anlatır gibi anlatalım. düşünün ki bir sirkte maymunsunuz ve size sürekli eziyet eden, yiyeceğinizi çalan, kafanıza sopa ile vura vura istediklerini yaptırmaya çalışan birileri var, sonra bu gruptan birine yol verip karamürsel sepeti gibi kapının önüne koyuyorlar. gel zaman git zaman bir şekilde oradan kurtuluyorsunuz ve aradan da biraz zaman geçtikten sonra bu sepetlenen adamla karşılaşıyorsunuz. şimdi maymun bile o adamı görünce tanır ve ya kaçar oradan ya da allah yarattı demeyip o adamın ağzı ile yüzü yer değiştirene kadar sağlı sollu dalar. ama siz ne yapıyorsunuz yok yahu bu aynı adam değil, yapılan kötülüklere dayanamadığı için ayrıldı. hem zaman da geçti ayrıca odtü’den 4.0 ile mezun oldu diyorsunuz, boru mu. evet arkadaşım boru hem de atık su borusu. içinden pislik geçmiş ama izi kalmamış gibi düşünüp aynı adam değil diyorsun ama bal gibi de aynı adam, evet o sistemin adamı ve evet o birilerinin stepnesi olarak var. böyleyken böyle işte maymun kardeş umalım ki muzunu çalanı görünce kaçar, uzaklaşırsın tekrar tekrar kandırılmazsın.

    bu arada alternatif yok ki kime verelim diyenin ağzına terlikle vururum. bu mantıkla alternatifi yok diye diye rte’ye yıllardır oy verdirttiniz şimdi sıra bunda galiba. ayrıca ruhi çenet kim gerçekten böyle medya maymunlarını takip edenleri ise hiç anlamıyorum.

    katranı kaynatmakla olur mu şeker cinsini sevdiğim cinsine çeker.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap