3110 entry daha
  • barış ve huzur elçisi kenan evren'e, dünyaca ünlü düşünür ve felsefeci fettoş'a ve ultra demokrasi deyince akla ilk gelen siyasetçi olan badem bıyıklı önderine zamanında verdiği sonsuz destek ile günümüz türkiye'sinin cennet (!) gibi olmasında büyük emeği bulunan şarkıcı.

    2020 yılında almanından japonuna tüm dünya bizi kıskanıyorsa, mega ileri demokrasimize bakıp bakıp imreniyorlarsa elbet bu gurur sezen aksu gibilere aittir.

    gerçek bir sanatçı ilericidir, halkına doğruları söyler, topluma ışık verir, modellik yapar, rehberlik eder, iyiliği gösterir, ülkeyi geleceğe taşır.

    özü ve sözü birdir, insana saygı duyar, eşitlikten, adaletten, düşünce özgürlüğünden yanadır.

    ülkesi ve milletinin çıkarlarını önde tutar, sorumluluk alır, daima hakkı ve hukuku gözetir, her zaman gerçeği dillendirir.

    yurtseverler kurgu delillerle zindanlarda çürürken adalet ve özgürlük diye haykırır, kumpaslara karşı durur.

    darbeye karşı çıkar, faşizmi lanetler, muktedirlere mesafeli olur.

    sanatçı kimliği gereği tarikat şeyhi, cemaat şıhı, ağa türü gerici unsurlara bel bağlamaz, onlara kol kanat germez, yobazlığın peşinde düşe kalka madara olmaz. hırsıza, uğursuza, bozguncuya ve ayrımcıya karşı durur.

    ~

    sezen aksu darbeyi alkışlayan, darbecilere methiyeler düzen, özgürlük düşmanı dincileri destekleyen, fethullah'ın projelerine el veren, türk devlet ve milletinin düşmanı malum şahsı pamuklara saran ve bu ölümcül hatalarından dolayı halkımızdan da özür dilemeyen, halen daha haklı olduğunu düşünen biridir.

    nihayetinde bizim nazarımızda amel defteri kapanmıştır.

    tanrı günahlarını bağışlasın. allah taksiratını affetsin.
1569 entry daha
hesabın var mı? giriş yap