1098 entry daha
  • ankara'da çekilen ve yayınlanmayan bölüme sap gibi tek başıma katıldım ve müthiş eğlendim mesut sayesinde. fakat konuklar -özellikle de beyefendi- fena kafa açtılar.

    öncelikle bölüm neden yayınlanmadı (bana göre), birkaç görüşüm var.

    1- beyefendinin adını vermek istemiyorum ama kendisi çocuk cerrahı. "telefonunda ne olarak kayıtlı?" sorusuna yanlış hatırlamıyorsam "eşim" cevabını verdi ve mesut da dalga geçmek amacıyla sorunun üstüne gitti. meğerse ameliyatta iken elleri dolu olduğu için telefona kendisi bakamıyormuş; hemşireler bakıyormuş ve eşi olduğunu anlayıp telefonu getirsinler diye öyle kaydetmiş. mesut şaşırdı, toplamaya çalıştı ama cerrah bey hiç istifini bozmadı. mesut "acil durumda açıyorsunuzdur, yoksa ameliyatta telefon açmazsınız herhalde" dedi ama adam inatla "yooo, gayet de açarım, sorun olmaz" dedi. sanırım biraz geç düşmüş olacak ki toplamak istedi ama daha da sıvadı: "tüm çocukçulara sorabilirsiniz, hepimiz telefonla konuşuruz ameliyatta" dedi. bence bu yayınlansa idi, ortalık fena karışacaktı. ya elemanın kafasına sonradan dank etti, ya da mesut doğru bir hamle ile yayınlamak istemedi. konu da öyle kesilebilecek kadar kısa sürmedi.

    2- doktor bey hanımını kıskanmadığını fakat "olması gereken" bazı şeyler olduğunu söyledi. ne demek istedim ben, anlatıyorum: mesela karısının mini etek giymesinin kesinlikle yasak olduğunu, bunun kıskançlıktan dolayı değil, giymemesi gerektiğinden bahsetti ve bastıra bastıra "giyemez çünkü yasak" dedi. hemşire ablamız da hiç sorun yokmuş gibi tek kelime etmeden sustu konu boyunca. baya kanıksamış durumu... mesut yine adam toparlayabilsin diye efsane ara paslar attı ama adam tam bir guiza çıktı. ulan bu mini etek konusunda döndü ve "çok isterse evde giyebilir" dedi. yasak dedi lan adam bazı kıyafetlere... "ben karar veririm giyeceklerine" dedi. diyen kişi doktor. bahsettiği kişi hemşire.

    netice: yayınlanmadığı için sevindim çünkü en önde mal gibi görünmek istemezdim. üzüldüm çünkü mesut çok formundaydı. özellikle melih başkana giydirmesi çok efsoydu.

    edit: ben yanılmışım. bahsettiğim bölümün teaserı yayınlandı. yayınlanmayan sadece ileri yaşlı, baş örtülü çiftçimizin olduğu bölümmüş. mesajla ulaşan arkadaşlara da belirttiğim üzere, mesut'un "bölümü yayınlamayacağız" mesajı, benim de katıldığım bölüm sonrası yayınlanmış ve ardından bu bölüm ile alakalı hiçbir paylaşım yapılmamıştı (çiftin fotoğrafı, kuliste birlikte çekim vs). üstüne sansasyonel bir bölüm olunca, bir de, bundan sonraki bölüm bile yayınlanınca, ben, bahsettiğim bölümün de yayınlanmayacağını düşünmüştüm. entry'de de bahsettiğim gibi; izleyenler eğlenecek ancak keşke yayınlanmasaydı da, şu çifti tanımasaydım diyecekler :)

    edit 2: bölüm bugün yayınladı. sert kısımların bazılarını silmişler ama bana mesaj atan bazı yazarların da fark ettiği gibi; bölüm çok sert geçmiyor ama bölümün sonlarına doğru mesut adama baya olumsuz davranıyor. çünkü hemen öncesinde konuşulan ama videoda görünmeyen şeyler vardı, mesut çok gerildi. hatta bir detay daha: adamın kadından daha iyisini bulup bulamayacağını seyirciye sorarken de seyirciyi manipüle ediyor. seyircinin bir kısmı bulabilirdi anlamında "ooo" deyince (bunu sadece izleyenler anlar *) mesut seyirciye de inceden giydiriyor. halbuki videoda öyle gerilmesini gerektirecek çok bir şey yok. velhasıl kelam, videodan izleyince güzel görünüyor bölüm :)
649 entry daha
hesabın var mı? giriş yap