6 entry daha
  • gözlerimin altında acayip çukur ve aynı zamanda morluk vardı. gerçekten kötü gözüküyordu. yoğun şekilde kilo vermem, alkol sigara ve düzensiz yaşamam biraz da genetik faktörler nedeni ile 39 yaşında olmama rağmen gözlerim 45-50 gibiydi anlayacağınız.

    kulak burun boğaz operaötrü bir doktorun ofisine gittim, 15 dakka da uyguladı ve çıktım.

    gelelim sonuçlarına. çukur vs anında doldu şahane oldu, morluklar ki bende çok bariz olmasından mütevellit, % 30-40 oranında gitti. milyon kat iyi gözüküyor. en az 10 yıl attı diyebilirim.

    sonrasında ağrı sızı vs bişey olmadı, değişim olmadı. yani şimdi bakıyorum da, gerçekten kötü gözüküyormuş gözlerim.

    1 seneye kadar, max 2 sene gitmesini öngörüyor hekim. hiç sorun değil, bu sonuçları gördükten sonra her sene yeniden yaptırabilirim . dayanma süresi birazda genetik faktörmüş anladığım. aynı sütü parçalayan enzim gibi, göz altına enjekte edilen kimyasalın da parçalanmasında görevli bir enzim olduğundan ve bu enzimin yoğunluğunun kişiden kişiye değiştiğinden bahsetti. doğrudur yanlıştır araştırmadım açıkcası. umrumda da değil. dedim ya gerekirse her sene yaptırırım.

    özetle benim gibi morluk ve çukurdan şikayeti olan herkes gitsin yaptırsın bence, kadın erkek farketmez. mutlu olursunuz. çukurluk %100 e yakın morluklar %30-40 gidiyor.
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap